Η Ευαγγελία Συριοπούλου ζει στον δικό της παράδεισο με τον σύζυγο και το γιο τους

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ευαγγελία Συριοπούλου ζει στον δικό της παράδεισο με τον σύζυγο και το γιο τους

Eίναι το γούρι της στη νέα σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών» στην οποία πρωταγωνιστεί και ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Τον τελευταίο χρόνο η ζωή της Ευαγγελίας, άλλαξε ολοκληρωτικά. 

Την εποχή που διαδραματίζεται η νεά σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» το 1963, η Ευαγγελία Συριοπούλου δεν είχε ακόμη γεννηθεί. Κατανόησε όμως το κλίμα της εποχής για τις ανάγκες του ρόλου της στο πλευρό του Αργύρη Πανταζάρα και ήδη όλοι μιλούν για εκείνη και την ερμηνεία της. Στο δικό της παράδεισο, υπάρχουν δύο άντρες που είναι όλος της ο κόσμος. Ο σύζυγος και ο γιος τους.

Η ευτυχία της ως μαμά

Ως Μιράντα και προισταμένη στο πολυκατάστημα του Ντίνου Παπακώστα (Αργύρης Πανταζάρας) θα μας φανερώσει σταδιακά, κάποιες παλιές πληγές της οικογενειακής της ζωής, οι οποίες και την καθόρισαν. Η δική της οικογενειακή κατάσταση απέχει κατά πολύ με όσα βιώνει ως μυθοπλασία. Μετά από ένα δεσμό 11 χρόνων αποφάσισε να παντρευτεί τον σύντροφό της Στράτο Πασατζή και να δημιουργήσουν μία υπέροχη οικογένεια, αφούν πριν από τον περσινό Νοέμβριο ήρθε στον κόσμο ο γιος τους.

https://www.instagram.com/p/CcsCkz9OV94

Εκείνη την εποχή η Ευαγγελία δεν είχε τηλεοπτικές υποχρεώσεις και βίωσε το θαύμα της μητρότητας με άνεση και δίχως άγχος. Φαίνεται και από τα λόγια της όταν μιλά για τον μικρούλη της οικογένειας: «Είναι καταπληκτικά, έχει δώσει άλλο νόημα στη ζωή μας, είναι άλλη πίστα η μητρότητα. Για εμένα είναι σημείο σταθμός, έχει επαναπροσδιορίσει τη ζωή μου. Μου προσφέρει ηρεμία και γαλήνη».

https://www.instagram.com/p/CYJtjptJS0y

Η Ευαγγελία έχει παραδεχτεί πως ο γάμος έγινε ως μία φυσική εξέλιξη της πολύχρονης σχέσης της με τον Στράτο, ο οποίος όπως είχε δηλώσει παλαιότερα, έχει αφιερώσει εδώ και πολλά χρόνια το συναίσθημά του αποκλειστικά σε εκείνη. Και ο ερχομός του γιου τους, λειτούργησε σχεδόν ανανεωτικά για την σχέση τους: «Αυτό που νιώθουμε με τον άντρα μου ο ένας για τον άλλο δεν άλλαξε με τον ερχομό του γιου μας. Αυτά τα 12 χρόνια κοινής πορείας μας χάρισαν αυτό το πλάσμα, μας ανανέωσε».

https://www.instagram.com/p/CTKO86Bs0WJ

Ο Στράτος ήταν εκείνος που από την πρώτη στιγμή που εκείνη του μίλησε για την συμμετοχή της στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών» πως θα κάνει μεγάλη επιτυχία.

https://www.instagram.com/p/Ciu86bLI1ax

Αυτό φαίνεται ήδη από τη τηλεθεάση των 3 πρώτων επεισοδίων, ενω η δική της ερμηνεία είναι καθηλωτική όπως γράφουν και τα σχόλια στο Twitter. Η συνέχεια μετά την δολοφονία του Αριστείδη, είναι καθηλωτική, γιατί ακόμη και τα δικά της μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια. Αν έχετε δει ήδη τη σειρά θα έχετε καταλάβει πως η Μιράντα είχε τραυματικά παιδικά χρόνια, που μας εξηγούν και πολλές από τις αποφάσεις που θα πάρει και την συμπεριφορά που θα έχει.

https://www.instagram.com/p/Cikmdcgqx8d