Tom Hardy σταμάτα να κάνεις ό,τι είναι δυνατόν για να μας αρέσεις! Τώρα και με χρυσό μετάλλιο

Πατούλια Κατερίνα
Tom Hardy σταμάτα να κάνεις ό,τι είναι δυνατόν για να μας αρέσεις! Τώρα και με χρυσό μετάλλιο

Ο γόης του Hollywood βαριέται και όταν βαριέται μαθαίνει μια νέα τέχνη και όταν την μαθαίνει το κάνει σε βαθμό που κερδίζει χρυσά μετάλλια.

Έχω μόλις δει το φινάλε των Peaky Blinders και ο Tom Hardy έχει κάνει το comeback το δυνατό.

Τούτο λίγη σημασία έχει πια, μιας και ο Hardy θέλει να μας πείσει πως ό,τι κάνει, το κάνει καλά. Βλέπεις ο χολιγουντιανός γόης όχι μόνο μπήκε μυστικά σε τουρνουά ζίου ζίτσου, κατάφερε και να πάρει το χρυσό- ω ναι- το χρυσό μετάλλιο.

Τομ ο πρωταθλητής

Ο 45χρονος μπήκε στο ανοιχτό τουρνουά ζίου ζίτσου και κατάφερε σεμνά και ταπεινά να σαρώσει.

Ο υπεύθυνος τύπου του τουρνουά εκθείασε τον ηθοποιό τονίζοντας:

«Ο Τομ είναι ένα απίθανο παιδί, όλοι τον αναγνώρισαν αλλά εκείνος ήταν ταπεινός και χαρούμενος δίνοντας χρόνο σε όποιον το ζητούσε να φωτογραφηθεί μαζί του, ήταν ευχαρίστησή μας να τον έχουμε στο τουρνουά μας».

https://www.instagram.com/p/CixCrrhj2SI

Στις φωτογραφίες με το πιστοποιητικό για το χρυσό μετάλλιο, μάθαμε και το πραγματικό όνομα του ηθοποιού, το Edward Hardy δηλαδή.

Ο Hardy έχει καταπιαστεί με τις πολεμικές τέχνες εδώ και χρόνια και έχει ήδη συμμετάσχει σε πολλά τουρνουά όπως εκείνο του Wolverhampton, στο οποίο συγκεντρώθηκαν χρήματα για άτομα που εργάζονται στον στρατό αλλά και βετεράνους.

Πάντως και οι αντίπαλοι του Hardy, μόλις τον βλέπουν στο παρκέ τα χάνουν. Ένας αντίπαλός του τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είναι ένας πολύ δυνατός τύπος, δεν θα το περίμενες από έναν διάσημο. Έχω πάρει μέρος σε έξι τουρνουά αλλά αυτός ήταν ο πιο σκληρός μου αντίπαλος»!

Ζίου ζίτσου, κόντρα στον εθισμό.

Πάντως ο 45χρονος ηθοποιός μίλησε για τον λόγο που έχει κάνει στροφή προς το ζίου ζίτσου βρίσκοντας λύση κόντρα στον εθισμό :

«Ο εθισμός είναι δύσκολο και περίπλοκο πράγμα να το διαχειριστείς, όπως και η ψυχική υγεία. Θέματα που είναι και τα δύο τόσο βαθιά για μένα όσο και πολύ κοντά στην καρδιά μου.

Είναι τιμή να μπορώ να εκπροσωπώ τη φιλανθρωπική οργάνωση και την ομάδα μου REORG και τη σπουδαία δουλειά που κάνουν υποστηρίζοντας την ψυχική υγεία και την ευημερία βετεράνων του στρατού μέσω των θεραπευτικών πλεονεκτημάτων του Jiu-Jitsu και της άσκησης.

https://www.instagram.com/p/p

Η απλή άσκηση, για μένα (ως χόμπι και προσωπική αγάπη) ήταν θεμελιωδώς το κλειδί για την περαιτέρω ανάπτυξη μιας βαθύτερης αίσθησης εσωτερικής ανθεκτικότητας, ηρεμίας και ευεξίας. Δεν μπορώ να τονίσω τη σημασία που είχε και τον αντίκτυπο στη ζωή μου και στους συμπαίκτες μου», είπε ο Hardy χαρακτηριστικά.