Αυτό είναι το κορίτσι που φλερτάρει με τη φετινή εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη

Αυτό είναι το κορίτσι που φλερτάρει με τη φετινή εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη

Το όνομά της είναι Τζώρτζια Παναγιωτάκη και τα χρονικά περιθώρια να απαντήσει στην παραγωγή είναι πλέον ελάχιστα. Τι απαντά η ίδια αποκλειστικά στο Queen.

"Ήταν μια πολύ όμορφη πρόταση που την επεξεργάζομαι. Στο ΟΛΑ κοιτάζουν απο ότι κατάλαβα να κάνουν πιο προχωρημένα πράγματα και αυτό που με θέλουν είναι κάτι που γνωρίζω μέσα και απο το dj set που έχω μάθει να κάνω. Εκτιμώ και σέβομαι τον κύριο Αναστασιάδη και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου" μας λέει η σέξι Τζώρτζια.

Το μοντέλο όπως είχαμε γράψει πριν ένα μήνα έχει και τις υποχρεώσεις της στο εξωτερικό μιας και σε δέκα μέρες θα πάει Μιλάνο να μιλήσει με την παραγωγή ιταλικού καναλιού για να είναι quest σε ένα αθλητικό σόου. Η σεζόν εκεί ξεκινάει πιο αργά και θα έχει τη δυνατότητα να πηγαινοέρχεται.

Κάνει πολύ επιλεκτικές δουλειές και μετά τις διακοπές που έκανε σε Μύκονο, Σαντορίνη και Λας Βέγκας έχει επιστρέψει με τα " μούτρα" στην δουλειά και εξετάζει τις προτάσεις της που παρά την κρίση είναι πολλές και με καλές οικονομικές απολαβές. Δε θα 'έχει ρόλο συμπαρουσιάστριας στην ΄ψυχαγωγική εκπομπή αλλά θα συζητηθεί ο τρόπος που της πρότειναν να εμφανιστεί και να δίνει για πέντε λεπτά στοιχεία της σέξι εικόνας της.