Η ομοιότητα της Next Τop Μodel Ιωάννας Παπαγιάννη με τη Βίκυ Καγιά παραμένει «συγκλό»13 χρόνια μετά

Η ομοιότητα της Next Τop Μodel Ιωάννας Παπαγιάννη με τη Βίκυ Καγιά παραμένει «συγκλό»13 χρόνια μετά
Instagram

Μήπως το κορίτσι που παίζει επαγγελματικά ντραμς να το σκεφτεί και να επιστρέψει στις GNTM ρίζες της; 

Όπως πολλοί ίσως θυμούνται το GNTM είναι «παιδάκι» του Next Top Model το οποίο μπήκε στη ζωή μας για πρώτη φορά στις 12 Οκτωβρίου 2009 και ολοκληρώθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2010 με 18 επεισόδια. Το ριάλιτι μοντέλων προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 ενώ σταθερή αξία σε αυτό, ήταν πάντα, η Βίκυ Καγιά, η οποία εκτός από παρουσιάστρια ήταν και μια εκ των κριτών. Οι υπόλοιποι κριτές ήταν ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, το μοντέλο (Star Hellas 1990) Τζένη Μπαλατσινού και ο σχεδιαστής Χριστόφορος Κοτέντος. Coach των διαγωνιζόμενων κοριτσιών ήταν ο Τάσος Σοφρωνίου.

13 χρόνια μετά και το ριάλιτι μοντέλων εξακολουθεί να κεντρίζει το ενδιαφέρον, τόσο κατά την προβολή του στην τηλεόραση όσο και στο after party που γίνεται στα social media. Το GNTM τρεντάρει, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, και το Twitter καλώς ή κακώς είναι αυτό που αποφασίζει για το ποια τηλεοπτική «κυβέρνηση» θα ανεβάσει ή θα ρίξει.

Ένα ακόμα δεδομένο είναι πως στο εν λόγω project, οι αληθινοί νικητές είναι εκείνοι που κατέχουν μια θέση στην καρέκλα και όχι τα επίδοξα μοντέλα που κυνηγούν το όνειρο στο χώρο του modeling. Φυσικά υπάρχουν και εκείνα τα μοντέλα που συμμετέχουν για τους followers στο Instagram αλλά και για μια θέση σε κάποια εκπομπή. Αλλά και πάλι, όπως είπαμε, οι αληθινοί πρωταγωνιστές έχουν όλο το χρυσό πακέτο με followers, προβολή, συνεντεύξεις, λάμψη.

https://www.instagram.com/p/CisIcfwjMlt

Σαφέστατα, υπάρχουν και κάποιες προσωπικότητες και συμμετοχές που παραδοσιακά γίνονται viral. Η κάθε μία από αυτές για τον δικό της λόγο. Για παράδειγμα, πριν από 13 χρόνια, το όνομα της Ιωάννας Παπαγιάννη είχε συζητηθεί έντονα και δεν νομίζουμε όχι χρήζει μεγάλης ανάλυσης ο λόγος. Η ομοιότητα με τη Βίκυ Καγιά ήταν και είναι κάτι παραπάνω από τεράστια και το ενδιαφέρον είναι πως από αυτή την ομοιότητα είχε «συγκλό» και η Καγιά τότε. Μάλιστα, εκτός από τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και τα σώματά τους είναι φτιαγμένα «από το ίδιο σκαρί» ενώ και οι πόζες τους από επαγγελματικές φωτογραφίσεις είναι της ίδιας αισθητικής.

https://www.instagram.com/p/ChCODdXo2kB

Θα μπορούσαμε να πούμε χιουμοριστικά πως οι φήμες λένε πως οι δυο τους είναι το ίδιο πρόσωπο αλλά ευτυχώς έχουν υπάρξει μαζί στο ίδιο project οπότε ξέρουμε πως δεν είναι το ίδιο πρόσωπο.

Στα της όμορφης κυρίας Παπαγιάννη τώρα, η 30χρονη σήμερα κοπέλα, είναι ακριβώς ίδια με τότε που έκανε check- in στην τηλεόραση. Η Ιωάννα, έχει μια ισχυρή προσωπικότητα, είναι ροκ και με καλλιτεχνικές ανησυχίες, παίζει επαγγελματικά ντραμς, και έχει μία αξιόλογη πορεία στο χώρο του modeling.

Τι είχε πει η νεαρή γυναίκα για τη συμμετοχή της στο πρώτο Next Top Model αλλά και για το project του GNTM

«Οι κοπέλες έχουν ξαφνικά θεοποιηθεί και νομίζουν ότι είναι ήδη μοντέλα επειδή έχουν πολλά likes και followers, δεν δέχονται καμία κριτική. Εμένα γενικά ότι μου λέγανε το άκουγα δεν αντιδρούσα ούτε έκλαιγα ούτε με ενοχλούσε τόσο πολύ όσο βλέπουμε πλέον τα κορίτσια που δεν μπορούν να δεχτούν μια κακή κριτική με τίποτα», δήλωσε το γνωστό μοντέλο σε ερώτηση σχετική ερώτηση.

Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες της όπως τις έχει μοιραστεί η ίδια στο Instagram.