Θυμάσαι την «κατάρα» με τα ζευγάρια που κάνουν μαζί πρωινό; H Χατζίδου απάντησε επικά σε αυτή

Θυμάσαι την «κατάρα» με τα ζευγάρια που κάνουν μαζί πρωινό; H Χατζίδου απάντησε επικά σε αυτή

Ατρόμητο δίδυμο - στην κυριολεξία - είναι ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου μιας και αποφάσισαν να κάνουν πρωινό μαζί. Και ξέρεις τι λένε για όσα ζευγάρια το επιχείρησαν: χώρισαν. 

Θυμάσαι τι ακριβώς συμβαίνει, κάθε φορά που ένα ζευγάρι στην πραγματική ζωή, αποφασίζει να συνεργαστεί στην πρωινή ζώνη; Καταλήγουμε σε διαζύγιο. Δεν είναι μόνο η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα που έκαναν το λάθος δις, ούτε ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη Τζένη Μπαλατσινού, ούτε καν ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου.

Τα ζευγάρια που κάνουν μαζί πρωινό, χωρίζουν

Αν στα ζευγάρια αυτά βάλεις και τη συνεργασία των δύο πάλαι ποτέ κολλητών Φώτη Σεργουλόπουλου και Μαρίας Μπακοδήμου στο πρωινό του Mega που πλέον δεν μιλιούνται (πληροφορίες εκ των έσω θέλουν τους δύο φίλους να σταμάτησαν να μιλούν όταν τους έγινε πάλι πρόταση να κάνουν μαζί πρωινό), καταλαβαίνεις πως μιλάμε για μια άτυπη κατάρα που ακολουθεί όσους συνεργάζονται σε πρωινή εκπομπή.

Και ήρθε το καλοκαίρι, το Star να ανακοινώνει τη συνεργασία του Ετεοκλή Παύλου με την Ελένη Χατζίδου στο πρωινό του Star. Το ζευγάρι είχε μεν συνεργαστεί στο Open αλλά σε μεσημεριανή εκπομπή.

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην tv, η Ελένη και ο Ετεοκλής από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβουν την παρουσίαση του καθημερινού, ψυχαγωγικού Breakfast@Star. Θα υποδέχονται καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα, θετική διάθεση, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία! Το Star καλωσορίζει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο δυναμικό του και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία!», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του σταθμού.

Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα

Πάντως, στην προκατάληψη αυτή για το πρωινό και τα ζευγάρια, η Ελένη Χατζίδου στο πρόσφατο q+a της δείχνει πως θέλει και θα είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, μιας και όπως εξήγησε η καθημερινή συνεργασία με τον σύζυγό της όχι μόνο δεν προκαλεί τριβή αλλά είναι ευκαιρία να συναντηθεί με τον Ετεοκλή, κάτι που δεν συνέβαινε σπίτι τους.

eleni.hatzidou_2933103833166221391.jpg

Η Ελένη έχει μεγαλώσει άλλωστε με τους γονείς της πρότυπο για εκείνη, οι οποίοι είναι μαζί πολλές δεκαετίες τώρα.

«Ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου είναι μαζί από το 1968! Από παιδιά δηλαδή!
Γνωριστήκανε σ ένα πάρτυ όπου ο μπαμπάς ζήτησε απ τη μαμά να χορέψουν και από τότε είναι αχώριστοι... Έχω ακούσει άπειρες φορές την ιστορία της γνωριμίας τους και ποτέ δε τη βαριέμαι... Φέτος αποφάσισα αντί για να γιορτάσουμε μόνο τα γενέθλια τους που τα έχουν τον ίδιο μήνα(12/8 ο μπαμπάς και 28/8 η μαμα)να τους κάνω μια τούρτα για την αγάπη τους που κρατάει τόσα χρόνια,με θέμα το πως γνωριστήκανε!
Εσένα σε τρομάζει η ιδέα το να περάσεις μια ζωη ολόκληρη μαζί με κάποιον.

https://www.instagram.com/p/ChEaSQQtHV2

Η Χατζίδου και ο Παύλου καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους μωράκι στις 2 Σεπτεμβρίου του 2019. Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2021, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και η τελετή έγινε στον Πολυχώρο Ονείρων με την παρουσία των φίλων και των συγγενών τους.