Θα είναι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου το νέο ζευγάρι του Star στο πρωινό;

Κατερίνα Μπούσιου
Θα είναι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου το νέο ζευγάρι του Star στο πρωινό;

Η... Star είδηση της χρονιάς. Θα είναι εκείνοι που θα διαδεχθούν την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά; 

Εδώ και λίγα 24ωρα φημολογείται πως η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα αποτελέσουν το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι του πρωινού του Star. Η είδηση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά η πιθανότητα να τους δούμε από τον Σεπτέμβριο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, είναι μεγάλη.

Η πρόκληση ενός νέου πρωινού

Παραδοσιακά για το τηλεοπτικό μας γίγνεσθαι, ο Ιούλιος είναι ο μήνας των μεγάλων μεταγραφών, των μετακινήσεων και των αλλαγών. Η πρωινή ζώνη φέτος έχει την τιμητική της, με την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης της Φαίης Σκορδά, η οποία εκτός απροόπτου οδεύει προς τον ΣΚΑΙ, την αναζήτηση προσώπου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα (σ.σ με την Ευαγγελία Αραβανή ως επικρατέστερη) αλλά και την πρόθεση του Star να αναδιαμορφώσει την ψυχαγωγική του ζώνη το πρωί με διαφορετικούς παρουσιαστές και διαφορετικό κόνσεπτ, αντίστοιχο της «Φωλιάς των Κου Κου» εποχής.

https://www.instagram.com/p/CfjaevvDJaG

Στο κανάλι της Κηφισιάς τον τελευταίο μήνα βρέθηκαν αρκετοί για να κάνουν δοκιμαστικά, αλλά ένα ζευγάρι φαίνεται μέχρι στιγμής το επικρατέστερο και αυτό είναι η Ελένη και ο Ετεοκλής. Παράξενη η επιλογή στο πρώτο άκουσμα, αλλά όχι αδικαιολόγητη για ένα κανάλι το οποίο δεν αφήνει τίποτε στην τύχη, στην οργάνωση του προγράμματός του.

Είναι ρίσκο;

Μεγάλο. Αλλά τίποτε δεν είναι δεδομένο στην ελληνική τηλεόραση και μαγική συνταγή επιτυχίας δεν υπάρχει. Τα τηλεοπτικά κανάλια παίρνουν τα επιχειρηματικά τους ρίσκα, γιατί ακόμη και η διάθεση των τηλεθεατών ή ακόμη και τα γούστα του αλλάζουν κατά χρονικές περιόδους και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την τύχη και του πιο καλοστημένου project. Ωστόσο το ζευγάρι αυτό, έχει δοκιμαστεί και παλαιότερα στην τηλεόραση, στην καλοκαιρινή εκπομπή του Open, Καλοκαίρι#not ως συμπαρουσιαστές των Γκουντάρα - Κάκκαβα.

hatzidou_kalokairinot.jpg

Και τότε μας είχαν κάνει εντύπωση δύο πράγματα. Πρώτον ότι οι συμπαρουσιαστές ήταν ευχάριστοι, είχαν μέτρο, μεστό και έξυπνο λόγο και κυρίως δεν έδειξαν ούτε ότι γνωρίζουν τα πάντα, ούτε υπήρξαν αιχμηροί για να εντυπωσιάσουν. Δεν έκαναν φασαρία με λίγα λόγια. Οι τηλεθεατές πια δεν αγαπούν την φασαρία και τα ντεσιμπέλ του δυναμικού παρουσιαστή.

Ωστόσο είναι η ενδεδειγμένη λύση αυτό το ζευγάρι ή μία λύση ανάγκης που πιστεύουν ότι με την σωστή υποδομή θα αποδώσει και θα κάνει την έκπληξη; Περιμέναμε είναι η αλήθεια, κάτι διαφορετικό. Είτε αφορούσε ένα brand name του μεγέθους της Φαίης Σκορδά, είτε ακόμη και την παραμονή της Ελίνας Παπίλα αλλά με ενίσχυση στους ανθρώπους που θα ήταν στο πλευρό της. Άλλωστε κέρδισε καλές εντυπώσεις, όπως και η Μπέττυ Μαγγίρα στο Open. Αντιλαμβανόμαστε ότι όλα μετρώνται με την τηλεθέαση, αλλά αν δινόταν πίστωση χρόνου και γινόταν έγκαιρα αλλαγές στο Breakfast@star θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα.

Όλα άλλωστε κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Και σε αυτή την περίπτωση. Είναι ένα νέο δυναμικό και ευτυχισμένο ζευγάρι στη ζωή με την κόρη τους Μελίτα να είναι το κέντρο του κόσμου τους, έχουν ένα προφίλ δηλαδή προσιτό προς την μέση ελληνίδα.

https://www.instagram.com/p/CeI8oqYtBIb

Ο Ετεοκλής έχει κερδίσει την συμπάθεια όλων μας όχι μόνο λόγω του ατυχήματος του, αλλά πως διαχειρίστηκε στην συνέχεια την ζωή του και αποτέλεσε ένα positive παράδειγμα. Και αυτό το positive ως στάση ζωής και ως παράδειγμα είναι ένα μεγάλο ζητούμενο στην ελληνική τηλεόραση. Γιατί δημιουργεί ταύτιση με το τηλεοπτικό πρόσωπο. Η δε Ελένη, είναι ήδη γνωστή λόγω του τραγουδιού και ένα συμπαθέστατο καλλιτεχνικό πρόσωπο το οποίο ποτέ, είναι η αλήθεια, δεν προκάλεσε. Αν και θα χρειαστεί να αλλάξει το προφίλ της. Άλλο η πίστα και οι συναυλίες, άλλο το τηλεοπτικό πλατώ.

Μένει να δούμε αν έχουμε έκπληξη της τελευταίας στιγμής.