Παγιδευμένοι στα ψέματα ο Δημήτρης και η Άννα - Ο εισαγγελέας λύγισε και το Twitter συγκινήθηκε

Κατερίνα Μπούσιου
Παγιδευμένοι στα ψέματα ο Δημήτρης και η Άννα - Ο εισαγγελέας λύγισε και το Twitter συγκινήθηκε

Ένα κόσμημα - εύρημα δείχνει τον δολοφόνο; Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης καταρρέει συναισθηματικά και η Άννα έρχεται σε ρήξη με τους γονείς της. 

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έχει γίνει ήδη meme στα social media, με τα δεκάδες κοστούμια που αλλάζει λόγω του ρόλου του ως εισαγγελέας και κάθε του κίνηση στους Παγιδευμένους, έχει και την αντίδραση από τις θαυμάστριές του. Χθες λύγισε και έκλαψε σε μία σκηνή με τον αδελφό του και ύποπτο για φόνο και στο Twitter έπεσαν «βροχή» τα δάκρυα και τα σχόλια. Παράλληλα με τις έρευνες φουντώνει και ο έρωτας των δύο πρωταγωνιστών. Και τι είναι ο έρωτας δίχως τη ζήλια; Στα επόμενα επεισόδια ένα νέο στοιχείο, σύμφωνα με το νέο spoiler φέρνει τα πάνω - κάτω και οδηγεί στον δολοφόνο. 'Η τους δολοφόνους.

Η θεία του εισαγγελέα η μόνη εύθυμη νότα στην τραγωδία

Ερευνώντας την υπόθεση, ο Δημήτρης και η Άννα επέστρεψαν στο πατρικό του για να ψάξουν τα κρυμμένα στοιχεία του αδελφού του, που είναι και ο βασικός ύποπτος. Ανάμεσα στην αγωνία και στον προβληματισμό στους Παγιδευμένους, μία λοξή ματιά της Άννας στην φωτογραφία της πρώην του Δημήτρη, φανέρωσε αφενός τη ζήλια της, αφετέρου το ενδιαφέρον για τον εισαγγελέα και σύντομα σύντροφό της.

labirileventogiannis.jpg

Παγιδευμένοι: Η ζωή του Δημήτρη κινδυνεύει και η Άννα απειλείται από την πρώην σύντροφό του

https://www.instagram.com/p/Ch9akZqIQ3h

Η θεία του ωστόσο έσπευσε να της δώσει μία συμβουλή. Να μείνει μακριά του και να βρει ένα καλό παιδί να παντρευτεί. Άλλωστε εκείνη έχει μείνει ακόμη με την ελπίδα ότι θα τα ξαναβρεί ο ανιψιός της με την πρόεδρο του δικαστηρίου, την Κατερίνα. Το Twitter απλά της ζήτησε να μην ανακατεύεται! Ήδη έχουν δημιουργηθεί τα πρώτα φαν κλάμπ για το ζευγάρι, αντίστοιχα με εκείνα για τον Μαθιό και τη Βασιλική στον Σασμό και την Βασιλική και τον Φίλιππο στη Γη της ελιάς.

https://www.instagram.com/p/CjD1pu_LncK

Τα κοστούμια του Μιχάλη Λεβεντογιάννη πάλι είχαν την τιμητική τους, ενώ η σκηνή με τον αδελφό του Θοδωρή στην φυλακή, προσπαθώντας να τον πείσει να πει την αλήθεια και ενώ έχει θέσει και σε κίνδυνο την μικρή τους αδελφή ήταν στα highlights της βραδιάς. Εξαιρετικός ο Σταύρος Τσουμάνης σε αυτό τον ρόλο.

thodorispagidevmenoi.jpg

Ο εισαγγελέας έκλαψε και το κοινό στο Twitter συγκινήθηκε. Η 'Αννα όμως είναι εκείνη που θα καταφέρει να λάβει ένα στοιχείο από τον αδελφό του. Αυτό θα του το κρατήσει μυστικό. Πολλά γενικά τα μυστικά και τα ψέματα σε αυτή τη σειρά.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και την οριστική ρήξη της 'Αννας με την οικογένειά της. Δεν δέχεται ο πατέρας της να υπερασπίζεται τον υποτιθέμενο δολοφόνο της αδελφής της.

https://www.instagram.com/p/CiracnNo5jC

Ο πραγματικός δολοφόνος από την άλλη πλευρά προσπαθεί να κρύψει στοιχεία. Όπως ένα κόσμημα της Μυρτούς. Είναι η ώρα να ασχοληθούμε με την οικογένεια του Αλέκου και μεγαλοδικηγόρου που είναι παλιός γνώριμος του πατέρα της 'Αννας. Τώρα αρχίζει και ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης. Είναι μόνο ένας ο δολοφόνος; Οι τηλεθεατές έχουν τις επιφυλάξεις τους. Γιατί το τέλος της σειράς, μπορεί να μην έχει σχέσει με την τούρκικη εκδοχή του.