«Παγιδευμένοι» στα μυστικά που κρύβουν οι γονείς τους ο Δημήτρης και η Άννα - Η μεγάλη ανατροπή

Κατερίνα Μπούσιου
«Παγιδευμένοι» στα μυστικά που κρύβουν οι γονείς τους ο Δημήτρης και η Άννα - Η μεγάλη ανατροπή

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ούτε που φαντάζεται τι έχει κάνει ο πατέρας του. Ο πατέρας της Άννας και ο δικός του έχουν ένα μυστικό παρελθόν. 

Το νέο ψυχολογικό θρίλερ του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», είναι για δυνατούς λύτες. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο. Αυτό το σασπένς είναι που κρατά εδώ και μία εβδομάδα, αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και των social media. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ο οποίος υποδύεται τον εισαγγελέα, ετοιμάζεται για το δεύτερο μεγάλο σοκ στην οικογένεια του, η οποία είχε σχέση με την οικογένεια της Άννας. Οι δυό τους δεν είναι απλά παγιδευμένοι, αλλά και απόλυτα μπερδεμένοι.

Ο διοικητής και η αληθινή σχέση του με την Μυρτώ

Για όσους δεν έχετε δει μέχρι στιγμής τη σειρά, όλα ξεκίνησαν από το πτώμα μίας νεαρής κοπέλας, της Μυρτώς, που βρέθηκε στον Πειραιά. Ο αδελφός του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου που υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, συλλαμβάνεται ως ύποπτος και ο πατέρας του και διοικητής της αστυνομίας, συμφωνεί να βάλουν την Άννα Ροδίτη ως δικηγόρο. Τελικά ανακαλύπτουν πως η αδελφή της είναι εκείνη που έχει δολοφονηθεί. Μία όμως φωτογραφία με τον πατέρα του γοητευτικού εισαγγελέα να αγκαλιάζει την Μυρτώ (και αδελφή της δικηγόρου Άννας), έχει ήδη περιπλέξει τα πράγματα από το προηγούμενο επεισόδιο.

https://www.instagram.com/p/Cizjst6ocBF

«Παρανόμησα, ανάκρινέ με» - Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ως sexy εισαγγελέας γίνεται trend στο Twitter

Σιγά, σιγά θα αποκαλυφθεί πως η σχέση τους δεν ήταν ερωτική όπως όλοι νομίζουν αρχικά. Και το κυριότερο (όπως λένε οι δικές μας πληροφορίες) είναι πως ο διοικητής Σπύρος Μαρκέτος, δεν ήταν τόσο άμεπτος ηθικά όπως όλοι πίστευαν. Κάποια στιγμή χρηματίστηκε από ένα κύκλωμα λαθρεμπορίας και έστειλε τον πατέρα της Κοσμά (και πατέρα της δικηγόρου) στη φυλακή καθώς και εκείνος ήταν μπλεγμένος και έγινε ο εύκολος στόχος του. Είχε προσεγγίσει την Μυρτώ, αλλά εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Για να την βοηθήσει ή για να μαθαίνει από εκείνη τις κινήσεις του πατέρα της με το κύκλωμα; Πού βρήκε τα χρήματα που έκρυβε η Μυρτώ και γιατί έκανε μία κρυφή ζωή που κανείς δεν γνώριζε;

https://www.instagram.com/p/CiyB6wzAZfJ

Με λίγα λόγια οι γονείς του εισαγγελέα Δημήτρη (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) και της Άννας (Μάρθα Λαμπίρη) είναι μπλεγμένοι σε μία παράνομη ιστορία την οποία πλήρωσαν και θα πληρώσουν τα παιδιά τους.

Ο Θοδωρής, αδελφός του εισαγγελέα που είναι κρατούμενος, είναι ο μόνος που δεν έχει ευθύνη, αλλά βρέθηκε την πιο ακατάλληλη στιγμή πρόθυμος να βοηθήσει την φίλη του Μυρτώ και σίγουρα έχει ξεσκεπάσει το κύκλωμα και απειλείται να μην μιλήσει. Ίσως όμως αναγκαστεί να το κάνει.

https://www.instagram.com/p/CckRt4xMEqf

Η εμφάνιση της πρώην συντρόφου του Δημήτρη και αδελφής του εισαγγελέα συναδέλφου του που χειρίζεται την υπόθεση (την Κατερίνα υποδύεται η ηθοποιός Μαριλένα Ράδου) θα περιπλέξει λίγο τα πράγματα, γιατί αρχικά δεν θα κατανοούμε τον ρόλο της. Θυμήσου όμως, αν παρακολουθείς τη σειρά, ότι εκείνη από εχθρός του, μπορεί να γίνει ανέλπιστα σύμμαχός του.

Ο sexy Μαρκέτος θα χρειαστεί συμμάχους γιατί ακόμη δεν ξέρει τον λαβύρινθο του υποκόσμου στον οποίο άθελα του έχει μπλέξει και θα αποκαλύψει. Υπάρχουν όμως και πρόσωπα που φαίνονται ύποπτα. Ο καθηγητής της Μυρτώς ήταν για παράδειγμα ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή. Υπάρχουν επίσης και εκείνα που μέχρι στιγμής δεν φαίνονται να είναι ένοχοι, αλλά τελικά είναι οι πραγματικοί ένοχοι. Αν βλέπεις Netflix και έχεις μία εξεικοίωση σε τέτοιους είδους σειρές, θα τους βρεις.

https://www.instagram.com/p/CiSb7OVM4Lx