Η τρικλοποδιά της Naomi Watts στο κόκκινο χαλί

Η τρικλοποδιά της Naomi Watts στο κόκκινο χαλί

Η Αυστραλέζα ηθοποιός παραλίγο να γίνει ρεζίλι πάνω στο κόκκινο χαλί, αλλά την έσωσε η καλή αίσθηση του χιούμορ.

Η Naomi Watts ήταν καλεσμένη στο γαλλικό Deauville Film Festival μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχε σχεδιάσει.

Η Αυστραλέζα ηθοποιός έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη πρεμιέρα της ταινίας «Crazy Stupid Love», φορώντας μια τουαλέτα Nina Ricci σε απαλό ροζ χρώμα και εντυπωσιακά 12ποντα μπεζ πέδιλα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως μια γυναίκα μπορεί να παραμείνει εκθαμβωτική παρά τη γέννα και τα 42 της χρόνια.

Εκεί, όμως, που πήγαιναν όλα καλά και οι παπαράτσι είχαν πέσει επάνω της για ένα ενσταντανέ της, η Watts, χωρίς να το καταλάβει, παραπάτησε και έμπλεξε το τακούνι της στην ουρά του φορέματος.

Κι ενώ μια συνηθισμένη, κακομαθημένη σταρ, θα πάθαινε κρίση πανικού, η Watts αποφάσισε να το διασκεδάσει, κάνοντας μια σειρά από γκριμάτσες στους φωτογράφους και γελώντας με τη ψυχή της. Ευτυχώς μια ομοβροντία ανδρών έτρεξε να τη βοηθήσει, μεταξύ των οποίων και ο Αμερικανός σκηνοθέτης Abel Ferrara, ο οποίος και κατάφερε να ξεμπλέξει το φόρεμα της Naomi από το τακούνι και να την «ελευθερώσει».

Όταν η ηθοποιός ξέμπλεξε, έκανε μια ειρωνική χειρονομία στους φωτογράφους, έβγαλε τη γλώσσα της, έκανε το σήμα της νίκης με τον αντίχειρά της και μπήκε μέσα στην αίθουσα.

Γιατί μερικές φορές δεν φτάνει να είσαι εκθαμβωτικά όμορφη, πρέπει να έχεις και την κατάλληλη τσαχπινιά και στιλ για να επιβεβαιώνεις την υπεροχή σου.