Το reunion Κώστα Κόκλα-Χρήστου Χατζηπαναγιώτη 24 χρόνια μετά τα Εγκλήματα έχει μια γλυκιά νοσταλγία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το reunion Κώστα Κόκλα-Χρήστου Χατζηπαναγιώτη 24 χρόνια μετά τα Εγκλήματα έχει μια γλυκιά νοσταλγία

Ο «Αχιλλέας» και ο «Αλέκος» μίλησαν στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και έφεραν στο φως άγνωστες λεπτομέρειες για τη δημοφιλή σειρά.

Η σειρά «Εγκλήματα» έκανε πρεμιέρα στους δέκτες μας στις 6 Οκτωβρίου 1998 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Η μαύρη κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου απέκτησε φανατικό κοινό και ολοκληρώθηκε στις 27 Ιουνίου 2000 με το 66ο επεισόδιο.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς (Μαρία Καβογιάννη, Κώστας Κόκλας, Καίτη Κωνσταντίνου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Υρώ Μανέ, Σταύρος Νικολαΐδης, Αθηνόδωρος Προύσαλης, Σούλα Αθανασιάδου και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) κατάφεραν να αποκτήσουν τρομερή χημεία στα γυρίσματα με το τελικό αποτέλεσμα που προβλήθηκε στον αέρα να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Πριν λίγες ώρες η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» συνάντησε δύο φίλους από τα παλιά, οι οποίοι αποκάλυψαν άγνωστες λεπτομέρειες για τη θρυλική σειρά. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και ο Κώστας Κόκλας συναντήθηκαν 24 ολόκληρα χρόνια μετά τα «Εγκλήματα» και λίγο πριν την θεατρική τους συνύπαρξη.

14 χρόνια μετά, οι s1NgLEs είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από το «ναι» του χωρισμού τους

H επική συνάντηση Κόκλα- Χατζηπαναγιώτη

Οι δύο ηθοποιοί έκαναν μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν και αποκάλυψαν πώς ξεκίνησε η φιλία τους: «Συναντηθήκαμε στο θέατρο «Αποθήκη», αναπτύξαμε μια ιδιαίτερη σχέση και τα «Εγκλήματα» μας έφεραν πιο κοντά».

Η ιδέα για τη σειρά προήλθε από τους: Καβογιάννη, Κόκλα, Κωνσταντίνου, Χατζηπαναγιώτη και Μανέ οι οποίοι τη σεζόν 1997-98 συμμετείχαν στη θεατρική παράσταση, «Αναμείνατε Στο Ακουστικό Σας».

Όπως αποκάλυψαν οι δύο ηθοποιοί τα πρώτα επεισόδια που βγήκαν στον αέρα σημείωσαν πολύ κακά νούμερα τηλεθέασης με τους πρωταγωνιστές να δηλώνουν απογοητευμένοι για το αποτέλεσμα και να σταματούν τα γυρίσματα λόγω οικονομικών δυσκολιών της παραγωγής.

«Αφού γυρίσαμε τέσσερα επεισόδια είπαμε σταματάμε. Ο παράγωγος φαλίρισε και καταλήξαμε να πληρώνουμε πρόστιμα. Το πρώτο επεισόδιο το είδαμε σπίτι του Κώστα και έκανε 4,3% τηλεθέαση. Μετά το 7ο-8ο επεισόδιο άρχισε να κάνει 40αρια», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Σύμφωνα με τον «Αχιλλέα» το μυστικό της επιτυχίας ήταν η αγάπη όλων για τη δουλειά και η χημεία που απέκτησε το καστ. Σε ερώτηση ποια είναι η πιο έντονη ανάμνηση που έχουν από την εποχή των γυρισμάτων ο Κώστας Κόκλας είπε on camera: «Μου έχουν μείνει τα γυρίσματα στη Σύρο και οι τρέλες στο καζίνο. Ήμασταν ωραία παρέα».

Οι δύο πρωταγωνιστές τόνισαν πως η σειρά αγαπήθηκε τόσο πολύ με αποτέλεσμα ο κόσμος να τους ρωτάει για τα «Εγκλήματα» μέχρι και σήμερα.

Ο Κώστας Κόκλας και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αποκάλυψαν ότι ετοιμάζονται να ξαναβρεθούν επαγγελματικά αναφέροντας: «Είμαστε χαρούμενοι και τυχεροί που ήρθε μια τέτοια στιγμή να ξαναβρεθούμε θεατρικά».

Οι φήμες για την αναβίωση της σειράς

Το 2019 φούντωναν οι φήμες που ανέφεραν ότι η θρυλική σειρά «Εγκλήματα» θα έβγαινε ξανά στον τηλεοπτικό αέρα. Η «Φρόσω» aka Υρώ Μανέ είχε μιλήσει στη «Φωλιά των ΚουΚου» σχετικά με αυτό το ενδεχόμενο αναφέροντας:

«Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, εγώ δεν είμαι υπέρ αυτού. Είναι μια επανένωση, όταν τα πράγματα έχουν ολοκληρωθεί και έχουν τελειώσει. Ποιος ο λόγος να γυρίσεις πίσω, αντί να κάνεις κάτι καινούριο, κάτι φρέσκο, κάτι σύγχρονο; Φυσικά, τα Εγκλήματα έχουν γράψει ιστορία αλλά νομίζω ότι πρέπει να μείνουν εκεί που είναι».

Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς

Στη gallery που ακολουθεί θα ανακαλύψεις τι κάνει σήμερα το καστ της δημοφιλούς σειράς.