Αλήθεια έχει αντίπαλο η Super Κατερίνα στα πρωινά προγράμματα της φετινής σεζόν; Μάλλον όχι

Πατούλια Κατερίνα
Αλήθεια έχει αντίπαλο η Super Κατερίνα στα πρωινά προγράμματα της φετινής σεζόν; Μάλλον όχι

Έχοντας παρακολουθήσει όλα τα πρωινά προγράμματα της φετινής σεζόν, έχουμε ξεκάθαρη άποψη για τη φετινή σεζόν στο τέλος αυτού του δύσκολου Σεπτεμβρίου. 

Η μάχη του πρωινού, δεν είναι φέτος και τόσο μεγάλη μάχη. Αν στην περσινή σεζόν, τα πράματα ήταν ρευστά όσον αφορά τα πρωινά προγράμματα που ξεκινούν εκεί κοντά στις δέκα το πρωί- λίγο πριν ή λίγο μετά- ο φετινός Σεπτέμβριος απέδειξε πως μιλάμε για μια μάχη με ξεκάθαρο νικητή χειμώνα και ίσως νικητή ολόκληρης της σεζόν, εκτός κι αν έχουμε κάποια μεγάλη ανατροπή.

Πρωινό εσύ αγάπη μου.

Για άνθρωπος που έχει κάνει κοπάνα για να βρεθεί στη θρυλική εκείνη εκπομπή του Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό με τον Αντρέα Μικρούτσικο και τον Χρήστο Δάντη να τραγουδάει για πρώτη φορά το ακόμα πιο κλασικό «Κάποιος Σ’ αγαπάει», για άνθρωπο που έχει δει και την Πόπη Χατζηδημητρίου στον Πρωινό Καφέ, έχει πετύχει και την Βίκυ Καγιά στον Πρωινό Καφέ, έχει αξιολογήσει την προσπάθεια της Κατερίνας Ζαρίφη στο πρωινό παρέα με τον Νίκο Μουτσινά, έχει πετύχει το Κους Κους στον Alpha στην πρώτη πρωινή σεζόν του προτού γίνει κους κους το μεσημέρι, έχει γελάσει με το Μεταξύ μας και τη δυναμική της Σοφίας Βόσσου με την Έλντα Πανοπούλου, έχει απορήσει για το τι βλέπει σε εκείνη την πρωινή προσπάθεια της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Χρήστο Φερεντίνο, μιλάμε για τηλεορασάκια με πλούσια εμπειρία στο να πίνει καφέ και δη πρωινό με ανοιχτή τηλεόραση.

Στα χρόνια που πέρασαν βέβαια, η ζώνη του πρωινού άλλαξε, οι ώρες που ξεκινούν τα προγράμματα τροποποιήθηκαν, οι στήλες στο πρωινό πρόγραμμα άλλαξαν δραστικά και το κοινό που παρακολουθεί πια πρωινά προγράμματα, επίσης συρρικνώθηκε. Με την ίδια λογική, αν πεις σε ένα παιδί 25 ετών πως ως τηλεθεατές πρωινάδικου – έτσι το αποκαλούσαμε- κάναμε γυμναστική μαζί με την Σούζαν Άσμπι ή βλέπαμε τις τάσεις της μόδας και του μακιγιάζ από την ειδική στήλη στα πρωινά προγράμματα, απλά θα γελάσει.

Πάμε στο σήμερα και στο 2022

Η τάση της δυναμικής της Super Κατερίνα στον Alpha, φάνηκε από την περασμένη σεζόν. Μετά τη μετακίνηση στον Alpha από το Open και μέχρι να επιστρέψει ο Αντρέας Μικρούτσικος στο πλευρό της, η Κατερίνα Καινούργιου έβλεπε τα νούμερα τηλεθέασης να παλατζάρουν το 2021 ανάμεσα σε εκείνη και στο Πάμε Δανάη, με την Μπάρκα στο Mega να κερδίζει τη μάχη αρκετές ημέρες και με το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, να κερδίζουν μικρές μάχες στην τηλεθέαση, ειδικά στο διάστημα εκείνο που η υπόθεση Πισπιρίγκου απασχολούσε το Πανελλήνιο.

Στη φετινή σεζόν τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου διαθέτει την πιο δεμένη ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αν δεις την εκπομπή και αν δεν μείνεις κολλημένος μόνο στην τηλεθέαση, θα παρατηρήσεις ένα πρωινό πρόγραμμα με το ένα αποκλειστικό θέμα πίσω από το άλλο, τόσο στα κοινωνικά ζητήματα, όσο και στις τηλεοπτικές εξελίξεις ή στις εξελίξεις των σίριαλ αλλά και της ζωής των celebrities.

Η Καινούργιου μπορεί να μπαίνει καθημερινά στο πλατό της με τη σιγουριά που της χαρίζει η ομάδα που έχει γύρω της και μένει σε εκείνη να συντονίσει την κουβέντα και να δώσει τη σκυτάλη στους συνεργάτες της, χωρίς να παραλείπει καθημερινά να δώσει το μπράβο της για τα αποκλειστικά ρεπορτάζ που βγαίνουν και έχοντας η ίδια το δικό της σχόλιο, ακόμα και για τον γάμο του πρώην της. Το πιο ωραίο στοιχείο της Κατερίνας, είναι πως μπορεί να τρολάρει η ίδια τον εαυτό της, ακόμα και για την προσωπική της ζωή χωρίς στόμφο και την ίδια στιγμή είναι ένα πρόσωπο τόσο επιδραστικό που σε επίπεδο μόδας και ομορφιάς μπορεί να κάνει sold out το παπούτσι που έβαλε, ακόμα και το νούμερο κραγιόν που φόρεσε στα χείλη της. Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να δίνει τον παλμό με την πείρα του παλιού, τον Γκουντάρα που επέστρεψε σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα στην τιβί και τους Στέφανο Κωνσταντινίδη, Χρύσλα Γεωργακοπούλου και Γιάννη Πουλόπουλο αλλά και την Έλενα Πολυκάρπου στο ρεπορτάζ, η Super Κατερίνα μοιάζει ανίκητη.

https://www.instagram.com/p/CjHzIc8oa12

Ποιος μπορεί να «χτυπήσει» της Super Κατερίνα τελικά;

Το Πάμε Δανάη, με τις αποστολές και δοκιμασίες που πραγματοποιούν ως ομάδα και την προσήλωση κυρίως στο Hollywood, στις ταινίες, στον πολιτισμό και στις συνεντεύξεις με άξονα το culture σύμπαν, θα διατηρήσουν εκείνο το κοινό που δεν θέλει να ασχοληθεί ούτε με το Love Island, ούτε με το Survivor.

https://www.instagram.com/p/CjPzjUvI0xQ

Η Φαίη Σκορδά πάει ήδη καλύτερα από την προκάτοχό της Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ με τον Πρωινό μας αλλά δεν φαίνεται να έχει δυναμική για κάτι παραπάνω και ο Γιώργος Λιάγκας σίγουρα δεν θα βγει αλώβητος από τον χωρισμό τηλεοπτικά από τη Φαίη αλλά και από το φευγιό της Δούκισσας Νομικού, πριν κλείσουν καν μήνα μαζί.

https://www.instagram.com/p/CjFNTuXIGYv

Είναι πιθανό μάλιστα ο Λιάγκας να είναι φέτος ο μεγάλος χαμένος στο πρωινό μετά από το δράμα με την αποχώρηση της Δούκισσας, ακριβώς όπως συνέβη και πριν μερικά χρόνια με τον Λιάγκα και στον ΣΚΑΙ σε εκείνο το πρωινό που έμεινε στην ιστορία για όλους τους λάθος λόγους.

https://www.instagram.com/p/CizZI0htBle

Αν κάποια θα μπορούσε να σώσει το Πρωινό στον ΑΝΤ1, θα ήταν η Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία κάνει μια εκπομπή αξιοζήλευτη, έχει ένα ταμπεραμέντο αμίμητο και σε άλλον σταθμό με μεγαλύτερη δυναμική θα θριάμβευε.

https://www.instagram.com/p/CjSM8fWqDux

Για το Breakfast @ Star δεν θα πούμε πολλά. Αν η εκπομπή ξέφευγε από την σκαλέτα των ΚουΚου και έβαζε η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή το δικό τους στίγμα, τα νούμερα σίγουρα θα τους δικαίωναν.

https://www.instagram.com/p/CjDcu8VjdiB