Aπό τον Γιώργο Λιάγκα στην Eva Longoria - Η Δούκισσα Νομικού κατακτά το Παρίσι

Aπό τον Γιώργο Λιάγκα στην Eva Longoria - Η Δούκισσα Νομικού κατακτά το Παρίσι

H συνάντηση - συνέντευξη με την γνωστή star και τα τηλεοπτικά σχέδια της Δούκισσας Νομικού μετά το Πρωινό.

Λίγες μέρες μετά την οριστική αποχώρησή της από το Πρωινό, η Δούκισσα Νομικού ετοίμασε τις βαλίτσες της και έφυγε για το Παρίσι για την εβδομάδα μόδας. Το επαγγελματικό ταξίδι, μάλλον λειτούργησε πολύ καλά στην ψυχολογία της και αυτό φάνηκε και από τις αναρτήσεις της στο Instagram, όπου φαίνεται πολύ χαρούμενη. Ιδιαίτερα όταν συνάντησε την Eva Longoria.

https://www.instagram.com/p/Ci7-CwHL1eQ

Μία δύσκολη περίοδος και μία νέα αρχή

Η Δούκισσα Νομικού μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό του ΑΝΤ1, μόλις 2 εβδομάδες μετά την πρεμιέρα, κάνει μία νέα αρχή σε ένα γνώριμό της περιβάλλον, εκείνο της μόδας και της ομορφιάς. Το ταξίδι της στο Παρίσι ήταν καθαρά επαγγελματικό για γνωστό brand καλλυντικών και φάνηκε να το διασκεδάζει ιδιαίτερα. Και ψυχολογικά αισθάνθηκε καλύτερα, γιατί δεν ένιωσε πίεση και άγχος, όπως λένε οι πληροφορίες πως ένιωσε στην πρωινή εκπομπή. Χωρίς αυτό να είναι υπονοούμενο για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Λιάγκα. Πολλά έχουν ακουστεί, πολλά φημολογούνται για το τι οδήγησε στην απόφασή της να φύγει, αλλά περιμένουμε να μιλήσει και η ίδια κάποια στιγμή για να μας εξηγήσει. Στο Παρίσι στα πλαίσια μίας φωτογράφησης μάλιστα, συνάντησε ένα μουσικό του δρόμου και αφέθηκε να χορέψει στους ρυθμούς του.

Η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού, η καλημέρα του Λιάγκα και το αιχμηρό σχόλιο της Μπάρκα

https://www.instagram.com/p/CjLo363ATx4

Εκτός όμως από αυτό είχε την χαρά να συναντήσει και την Eva Longoria. Η ηθοποιός μάλιστα ένιωσε τόσο οικεία μαζί της, ώστε κάποια στιγμή της έφτιαξε και τα μαλλιά της, δείχνοντας ξεχωριστή οικειότητα μαζί της.

https://www.instagram.com/p/CjNmMnmoWaR

Μετά την επιστροφή της από το Παρίσι, αναμένουμε και τα τηλεοπτικά της νέα. Η Δούκισσα έχει άλλωστε υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και πρόθεση του καναλιού, είναι να αξιοποιηθεί σε νέο project, πιο κατάλληλο για εκείνη. Από ότι μαθαίνουμε, υπάρχει μία σκέψη για μία εκπομπή που θα έχει να κάνει με θέματα μόδας και ομορφιάς, σε εβδομαδιαία βάση. Κάτι τέτοιο όμως δεν νομίζουμε να υλοποιηθεί, παρά μόνο μετά το τέλος του πρώτου μισού της σεζόν. Μη ξεχνάμε ότι λόγω και της μετάδοσης του Μουντιάλ από τον ANT1, δεν υπάρχει προς το παρόν διαθέσιμος τηλεοπτικός χρόνος για εκείνη.