Το Frozen πάρτι-έκπληξη της Δούκισσας Νομικού στη μικρή πριγκίπισσά της

Το Frozen πάρτι-έκπληξη της Δούκισσας Νομικού στη μικρή πριγκίπισσά της

Η μικρή Αναστασία έγινε 3 ετών και η Δούκισσα Νομικού τής ετοίμασε το πιο παραμυθένιο πάρτι.

Η Δούκισσα Νομικού έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη με τον οποίο έχει αποκτήσει 2 παιδιά: τον Σάββα και την Αναστασία. Το μοντέλο είναι προσηλωμένο στην οικογένειά του και παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις προσπαθεί να αφιερώνει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στα μικρά της για να δημιουργούν μαζί τις ωραιότερες αναμνήσεις.

Και αυτό ακριβώς έκανε πριν λίγες μέρες η Δούκισσα με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της. Η μικρή Αναστασία έγινε 3 ετών στις 26 Σεπτεμβρίου και η μαμά της της διοργάνωσε το πιο παραμυθένιο, Frozen πάρτι-έκπληξη. Το οποίο και γνωστοποίησε στα social media χθες (29/9) το βράδυ.

Η Ελένη Μενεγάκη αντέδρασε όπως εκείνη ξέρει στα νέα αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού

Το ονειρεμένο πάρτι της Αναστασίας Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε σε Insta Stories μερικές φωτογραφίες από τα 3α γενέθλια της Αναστασίας δείχνοντας, μάλιστα, στους followers της πόσο η μικρή… έχει μεγαλώσει. «Η Αναστασία μας μεγάλωσε», έγραψε σε μια ανάρτηση το μοντέλο με hashtag #birthdaygirl και την κορούλα της να ποζάρει όλο νάζι στον φωτογραφικό φακό.

Στη συνέχεια, η Δούκισσα αποκάλυψε την τούρτα της Αναστασίας που είχε ως θέμα την Πέπα το γουρουνάκι, αλλά και την έκπληξη που επεφύλασσε στη μικρή με την εμφάνιση της πριγκίπισσας Elsa από το Frozen. Η Αναστασία και οι φίλες της πραγματικά ξετρελάθηκαν, όπως αποκάλυψε το μοντέλο. Δες τις φωτογραφίες από το παιδικό πάρτι στην παραπάνω gallery.

Ο γάμος της Δούκισσας Νομικού, η απόκτηση παιδιών και η 8ετής σχέση με τον σύζυγό της

Τον Ιούνιο του 2017 η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μύκονο. Το ζευγάρι μετά από 3 χρόνια σχέσης παντρεύτηκε, ενώ την 25η Μαρτίου του 2018 οι δυο τους έγιναν γονείς για πρώτη φορά με το μοντέλο να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το 2019 ήρθε στον κόσμο η μικρή Αναστασία για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Δούκισσα Νομικού είχε δηλώσει για την 8ετή σχέση της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη: «Είμαστε 8 χρόνια μαζί, περνάνε γρήγορα και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Σκέφτομαι να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε νέα πράγματα, να μην ασχολούμαστε με μικροπράγματα. Να γελάμε δυνατά και να μη μας νοιάζει τίποτα. Υπάρχει και η καθημερινότητα στην οποία πλέον παίρνουμε ανάσες ως ζευγάρι από τα παιδιά μας».