Ένα σχόλιο στην Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον χαρακτήρα του Μάκη Παντζόπουλου

Ένα σχόλιο στην Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον χαρακτήρα του Μάκη Παντζόπουλου

Η Ελένη υποδέχτηκε τον Οκτώβριο με μια φωτογραφία με τον Μάκη της και το σχόλιο της Ρούλας Ρέβη - αλλά και των υπόλοιπων fans της παρουσιάστριας- αποκάλυψε ένα σημαντικό στοιχείο του χαρακτήρα του Παντζόπουλου.

Στις αρχές του 2011 η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 11 χρόνια ενώ στις 18 Φεβρουαρίου 2023, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας αγαπημένος της θα συμπληρώσουν οκτώ χρόνια γάμου.

Με χαμόγελο υποδέχτηκε τον Οκτώβριο η Ελένη!

Πάντως, η Ελένη, στα χρόνια αυτά, έχει καταφέρει να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και η χαρά δεν κρύβεται ούτε στα λόγια αλλά ούτε και στις φωτογραφίες της Ωραίας Ελένης της τιβί.

https://www.instagram.com/p/CjLMhB0jV-c

Αυτή τη φορά, η Ελένη υποδέχτηκε τον Οκτώβριο με μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο, συνήθεια που έχει υιοθετήσει στο Instagram.

roula1.JPG

Και υπάρχει ένα σχόλιο της φωτογράφου Ρούλας Ρέβη, στο οποίο συμφωνούν και οι υπόλοιποι fans της παρουσιάστριας που έκαναν παρεμφερή σχόλια.

https://www.instagram.com/p/Cf_19Xqjuve

Μάκης και τώρα και στην άλλη ζωή

Βλέπεις ο Μάκης, είναι ο άνθρωπος με το χαμόγελο που δεν φεύγει από τα χείλη του και αυτό είναι ίσως ένα από τα σημεία που έχει αγαπήσει και η Μενεγάκη.

Κι όταν πρόσφατα ο ηθοποιός Γιάννης Νταλιάνης είχε κάνει την εξής ερώτηση στην Ελένη «Αν ερχόταν ένας εξωγήινος και σου έλεγε ότι μπορείς να ζήσεις ακόμη μια ζωή, μια δεύτερη ζωή, θα επέλεγες να είσαι πάλι με τον ίδιο άνθρωπο;», η παρουσιάστρια απάντησε:

«Αν με ρωτάς νομίζω η απάντηση πάνω κάτω την ίδια θα δίναμε όλοι. Αν είσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου, άρα έχεις ζήσει τα πάντα και όχι μόνο την ένταση, το πάθος, τον έρωτα, έχεις αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, έχει μετρηθεί η αγάπη και μέσα σε όλα αυτά αισθάνεσαι τα ίδια συναισθήματα, νομίζω ναι. Θα σου πω κάτι… Κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση.

Στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου υπάρχουν πολλές στιγμές που το λέω, σε πολύ προσωπικές μας στιγμές, αν ξαναγεννηθούμε ποτέ θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί και θα ψάξω να σε βρω. Μου είπες κάτι που εγώ το συζητάω μαζί του».

Σε άλλη της στιγμή στην εκπομπή της η Ελένη είχε πει για τον Μάκη.

https://www.instagram.com/p/CRyIauDrSWy

«Χαίρομαι να τα ακούω αυτά τα πράγματα, από ζευγάρια που είναι τόσα χρόνια μαζί και συνεχίζουν αυτό το πολύ ωραίο παιχνίδι του μ’ αγαπάς;” και σ’ αγαπώ. Εγώ μέσα στη μέσα, γύρω στις δέκα φορές πρέπει να λέω “Μάκη, μ’ αγαπάς;” και να λέω κιόλας όταν γελάνε τα παιδιά μου εμένα μου αρέσει να το ακούω. Πιστεύω και σε αυτά θα αρέσει γιατί είναι όπως μεγαλώσεις, ό,τι ακούς!», τόνισε η παρουσιάστρια.

Ο Οκτώβριος είναι αγαπημένος μήνας της Ελένης, μιας και στις 29 Οκτωβρίου έχει τα γενέθλιά της.

«Στη ζωή μου τα πράγματα έχουν φτάσει σήμερα στο σημείο που θέλω και προσωπικά και επαγγελματικά. Είμαι πολύ καλά, δεν ήμουν έτσι όταν ήμουν μικρότερη, αν και είχα πολλή ανεμελιά και χρόνο μπροστά μου για να δημιουργήσω, να πετύχω ή να αποτύχω. Τα πήγα μια χαρά και δεν θα ήθελα να ξεκινήσω πάλι από την αρχή, ακόμα και αν γινόμουν 25. Αυτά που έχω κατακτήσει δεν τα χαλαλίζω ούτε καν για τα νιάτα. Δεν λέω, ήταν υπέροχα, ερωτεύτηκα, διασκέδασα, γλέντησα, έπαιξα, όπως όλοι μας σε αυτή την ηλικία, αλλά δεν θέλω να το ξαναπεράσω. Τα κατάφερα καλά, είμαι ευτυχισμένη», είχε πει η Ελένη πριν ένα χρόνο και φέτος θα γίνει 53 ετών!

Και είναι σίγουρο πως ο Μάκης, έχει μερίδιο στην ευτυχία που νιώθει η παρουσιάστρια πια!