Η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος;

Η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος;

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη έχουν σίγουρα φουντώσει, η κοιλιά της Ελένης τελικά θα φουσκώσει;

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πανέμορφο θηλυκό που χαίρεται τη ζωή της ως δυναμική single γυναίκα με τη σχέση της και τα τρία της παιδιά. Από το καλοκαίρι, λοιπόν, που η Ελένη μας (το «μας» το γράφουμε γιατί σχεδόν κάθε γυναίκα που παρακολουθεί το πρωινό της, τη νιώθει φίλη) πήγε διακοπές με το σύντροφο της και ζήσανε συντροφικά τον ελεύθερο τους χρόνο τους φημολογείται έντονα από στενό της περιβάλλον πως κυοφορεί για τέταρτη φορά. Το καλοκαίρι, οι φήμες ωστόσο, παρέμειναν φήμες.

Για άλλη μία φορά όμως, τώρα, τα σενάρια φούντωσαν (από το στενό της περιβάλλον αυτή τη φορά) και θέλουν την όμορφη παρουσιάστρια, να περιμένει το 4ο παιδί της.
Ακόμα και αν η φήμη αληθεύει, αμφιβάλουμε ότι η Ελένη μας έχει καταθέσει χαρτιά για επίδομα πολυτέκνου, αλλά αν επιβεβαιωθούν όσα λέγονται η Ελένη θα αποκτήσει άλλο ένα πανέμορφο παιδάκι και οι τηλεθεάτριες δεν θα χορταίνουν να τη βλέπουν εγκυμονούσα και απαστράπτουσα στη νέα της τηλεοπτική προσπάθεια. Πάντως η τηλεοπτική περσόνα είναι μία εξέχουσα μητρική φιγούρα οπότε εμείς μπορούμε να ευχηθούμε να πάνε όλα όπως εκείνη επιθυμεί.

Ο χρόνος άλλωστε θα δείξει.

DPG Network