Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου σερβίρουν το καλύτερο Breakfast @Star στο σπίτι τους στο Μοσχάτο

Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου σερβίρουν το καλύτερο Breakfast @Star στο σπίτι τους στο Μοσχάτο
Instagram

Οι Mr&MrsE έχουν ένα σπίτι τόσο παραδοσιακό, όσο και μοντέρνο. 

Αυτή τη σεζόν, η Ελένη Χατζίδου & ο Ετεοκλής Παύλου σερβίρουν το καλύτερο εναλλακτικό Breakfast @Star και η αλήθεια είναι πως έχουν αποκτήσει ένα μέρος του κοινού που τους ακολουθεί πιστά και που απολαμβάνει το πρωινό τους το οποίο μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει χιούμορ, αλήθειες, αυθεντικότητα. Συνταγή που πέτυχε το Star το οποίο και συνηθίζει να επενδύει σε νέα πρόσωπα τα οποία και στηρίζει όπως έχει δείξει η ιστορία.

Το αγαπημένο ζευγάρι που είχε δοκιμάσει τη χημεία του on camera με το YouTube και το project Mr&MrsE (από τα αρχικά των ονομάτων τους και με έμπνευση από το Mr&Mrs Smith) μπροστά στο φακό είναι ακριβώς όπως είναι και στο σπίτι τους. Και αυτό είναι κάτι που το κοινό αντιλαμβάνεται πάντα.

Και μιας και αναφέραμε το σπίτι τους, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν χώρο που είναι γεμάτος αγάπη και ταυτισμένος με τη λέξη οικογένεια.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, αφού στις 2 Σεπτεμβρίου του 2019 ήρθε στη ζωή ο καρπός του έρωτά τους, η κόρη του Μελίτα-Δήμητρα, για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Το υπέροχο και μοντέρνο σπίτι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη και ο Ετεοκλής έχουν δημιουργήσει έναν πολύ όμορφο χώρο, όπου εκεί χαλαρώνουν, παίζουν και απολαμβάνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο, φωτεινό και cozy διαμέρισμα στο Μοσχάτο, στο οποίο η τραγουδίστρια έχει βάλει όλο της το μεράκι για να διακοσμήσει και να διαμορφώσει σύμφωνα με τις ανάγκες της 2 ετών κόρης τους.

Τα χρώματα που πρωταγωνιστούν είναι το μπλε, το μπεζ και το μαύρο, ενώ έχουν προτιμήσει την «έντονη» και μοντέρνα διακόσμηση.

Οι πίνακες, τα περίτεχνα χαλιά και τα μαξιλάρια πρωταγωνιστούν στον χώρο, δίνοντας την απαραίτητη εκκεντρικότητα χωρίς υπερβολές.

Το video που απεικονίζει όλο το σπίτι

https://www.instagram.com/p/CLRnDKvAUAP
https://www.instagram.com/p/CfzYjQVg7oj

Το ονειρικό παιδικό δωμάτιο της Μελίτας-Δήμητρας

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ανακαίνισαν πρόσφατα και το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους, καθώς έχει πλέον μεγαλώσει και δεν μπορούσε πια να κοιμάται σε κούνια.

Το ζευγάρι επέλεξε ένα ξύλινο, λευκό κρεβάτι-σπιτάκι, το οποίο γέμισε με ροζ, λευκά και γκρι μαξιλάρια, που ταιριάζουν απόλυτα με τους τοίχους και τη μοκέτα του δωματίου.

https://www.instagram.com/p/CdENyd1NSB7

Επίσης, έχουν δημιουργήσει έναν υπέροχο τοίχο δίπλα από το κρεβάτι της μικρής, που είναι γεμάτος ζωάκια και σχέδια.