Γιατί χρειάζεται να απολογηθεί η Μαρία Κορινθίου επειδή έχασε κιλά; Η απάτη και οι μηνύσεις

Γιατί χρειάζεται να απολογηθεί η Μαρία Κορινθίου επειδή έχασε κιλά; Η απάτη και οι μηνύσεις

Η ηθοποιός έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά. Το σοκ όταν ανέβηκε στη ζυγαριά και η διατροφή που έκανε η Μαρία Κορινθίου για να αλλάξει την εικόνα της. 

Η Μαρία διαθέτει ιδιαίτερη μεσογειακή ομορφιά. Από τα πρώτα της χρόνια στην υποκριτική και στην τηλεόραση, ξεχώρισε για το ταμπεραμέντο της. Κάποια στιγμή λόγω και της καραντίνας, είδε το σώμα της να αλλάζει και αποφάσισε πως η νέα της εικόνα δεν της άρεσε. Με λίγη προσπάθεια, έγινε ξανά το κορίτσι που γνωρίσαμε το 2006 στα «Κρυφά μονοπάτια» του Μανούσου Μανουσάκη. Μόνο που και εκείνη, όπως και αρκετοί άλλοι συνάδελφοί της και παρουσιάστριες, έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης με εταιρεία που την έφερε, να διαφημίζει τον τρόπο που έχασε τα κιλά της. Σήμερα η Μαρία Κορινθίου ξέσπασε απειλώντας με μηνύσεις και αναγκάστηκε για μία φορά να μιλήσει για κάτι, το οποίο στην ουσία του, είναι τόσο απλό.

https://www.instagram.com/p/CddoyRQIboU

Οι ghost λογαριασμοί και η νέα εικόνα της Μαρίας

Η ηθοποιός ανήκει στην κατηγορία χιλιάδων άλλων που στην διάρκεια της καραντίνας, έμειναν σπίτι και πήραν κάποια παραπάνω κιλά. Άλλωστε εκείνη την εποχή δεν συμμετείχε σε κάποιο σίριαλ, αλλά ούτε και σε θεατρική παράσταση. Κάποια στιγμή (όπως όλοι μας) έπρεπε να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Και βρήκε τη λύση, για να ξαναδεί την Μαρία που εκείνη ήθελε να βλέπει στον καθρέπτη της.

Η Μαρία Κορινθίου θα σε κάνει να αγαπήσεις τις ραγάδες σου

https://www.instagram.com/p/ChPP2zaKuyO

Χωρίς να κάνει ακρότητες και χωρίς να στερηθεί. «Ποτέ μου δεν έκανα διατροφή και ποτέ δεν ανεβαίνω στη ζυγαριά. Με αποτέλεσμα λόγω Covid να πάρω κάποια κιλά. Οπότε επειδή κατάλαβα ότι κάτι έχω πάρει, ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από πολλά χρόνια και είδα ότι όντως είχα πάρει. Έτσι αποφάσισα να κάνω πρωτεϊνούχα διατροφή, για να τα χάσω και να τελειώνω. Ήταν σαλάτα - κρέας».

Η Μαρία ξανάνιωσε και το χάρηκε. Από τις φωτογραφίες που ανέβασε το καλοκαίρι στο προφίλ της στο Instagram είναι εμφανής η ανανέωσή της. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν μας άρεσε και πριν. Έχουμε πει πολλές φορές, ότι η κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει στο σώμα της, αυτό που την εκφράζει και την κάνει να νιώθει εκείνη καλύτερα. Η γνώμη των άλλων περισσεύει.

https://www.instagram.com/p/CfRNV17Kypk

Όμως η Μαρία αναγκάστηκε για μία ακόμη φορά να «απολογηθεί» επειδή έχασε κάποια κιλά. Αν είσαι αναγνωρίσιμη γυναίκα και έχεις αλλάξει την εμφάνισή σου, θα ερωτηθείς δεκάδες φορές, από δεκάδες δημοσιογράφους και εκπομπές για το πως τα κατάφερες και γιατί το έκανες. Επειδή όμως είναι πάντα πρόθυμη να απαντά στις ερωτήσεις, μας αποκάλυψε σήμερα πως έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης από τις γνωστές εταιρείες που διαφημίζουν αμφίβολα προιόντα αδυνατίσματος και τα ταυτοποιούν με κάποιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο, για να προσελκύουν πελάτες. «Είναι οι λεγόμενοι λογαριασμοί ghost. Τώρα ανοίξαμε την υπόθεση, θα τους βρούμε σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Η Μαρία συμπλήρωσε λέγοντας πως αυτά τα κιλά τα έχασε μέσα σε 2,5 μήνες αλλά δήλωσε «πειθαρχημένη και στρατιώτης» στην προσπάθεια της να ανανεωθεί.

https://www.instagram.com/p/CfJvzi7qw7r