Η Μαρία Κορινθίου έχασε κιλά γιατί ήθελε και όχι επειδή έπρεπε

Η Μαρία Κορινθίου έχασε κιλά γιατί ήθελε και όχι επειδή έπρεπε

Η νέα της εικόνα αλλά και η διαδικτυακή απάτη με την οποία την εμπλέκουν λόγω της απώλειας κιλών, για την οποία προσφεύγει στην δικαιοσύνη. 

Στα καλύτερα της. Αυτή είναι η έκφραση η οποία μπορεί να περιγράψει καλύτερα αυτό το διάστημα, την Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός καθημερινά μας χαρίζει όμορφες καλοκαιρινές πόζες με την νέα της ανανεωμένη εμφάνιση αλλά και την πάντα χαρούμενη διάθεσή της. Η απώλεια κάποιων κιλών είναι ορατή, αλλά εκείνη δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία σε αυτό. Κάποιοι όμως θέλησαν να το εκμεταλλευτούν και εκείνη αντέδρασε άμεσα.

Sexy Μαρία

Από τα πρώτα κιόλας βήματα της στην υποκριτική η Μαρία μας έκανε εντύπωση με την μεσογειακή ομορφιά της. Δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός τον οποίο της είχαν αποδόσει σε κάποια περιοδικά, ως η «Ελληνίδα Monica Bellucci». Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός έχει χάσει αρκετά κιλά, αλλά χωρίς καμία πίεση όπως έχει δηλώσει, ούτε για να υπηρετήσει κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο instagram-ικής εικόνας, ούτε γιατί έπρεπε.

https://www.instagram.com/p/CfRNV17Kypk

Είχε πάρει βάρος την περίοδο της καραντίνας και ήθελε να απαλλαγεί από αυτό. Χωρίς άγχος, χωρίς καταναγκασμό. «Ποτέ δεν αγχωνόμουν για τα κιλά. Ξέρω ότι αυτό το θέμα απασχολεί σχεδόν όλους τους ανθρώπους, αλλά εγώ δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να κάνω δίαιτα. Να όμως που ήρθε η στιγμή. Τώρα είμαι στη φάση που προσέχω. Για παράδειγμα, προχθές ήθελα να φάω πίτσα. Την επόμενη, όμως, έφαγα σαλάτα. Κάπως έτσι το ελέγχω πλέον. Όλα ξεκινούν από το μυαλό». Η ηθοποιός απευθύνθηκε σε διατροφολόγο ο οποίος της έβγαλε ένα πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις δικές της ανάγκες.

Με αυτή την παραδοχή όμως για την διατροφή που ακολούθησε έγινε άμεσα στόχος μίας ακόμη διαδικτυακής απάτης, μία από τις τόσες στις οποίες εμπλέκουν έλληνες celebrities αλλά και γνωστούς δημοσιογράφους, κάποιες εταιρείες που πουλούν ειδικά σκευάσματα. Η αντίδραση της σήμερα ήταν άμεση και η Μαρία απλά, γνωστοποίησε πως θα απευθυνθεί στην δικαιοσύνη: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως ουδεμία σχέση έχω με αυτό το προϊόν και ως εκ τούτου ποτέ δεν προέτρεψα και ούτε προτρέπω κάποιον να το αγοράσει παρέχοντας την εγγύησή μου για την ασφάλεια του. Τέλος, έχω προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες τόσο ενώπιων δικαστικών αρχών όσο και ενώπιον του αρμοδίου Ε.Ο.Φ...Τίποτα από όλα αυτά που αναγράφονται στα κείμενα της διαφήμισης του σκευάσματος δεν είναι αληθή».

korinthiou_anakoinosi.JPG