Ανατροπή στο Just the two of us με την Δούκισσα Νομικού;

Ανατροπή στο Just the two of us με την Δούκισσα Νομικού;

Σύμφωνα με την εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" η Δούκισσα Νομικού αποτελεί παρελθόν απο το μεγάλο κανάλι και τη θέση της στο πλάι του Γιώργου Καπουτζίδη θα πάρει η Άννα Πρέλιεβιτς.

Με μεγάλη έκπληξη ακούσαμε αυτό το ρεπορτάζ και μέσα απο το μεγάλο κανάλι δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι προς το παρόν. Εμείς μέσα απο το Queen είχαμε γράψει πριν τέσσερις εβδομάδες μέσα απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την νεαρή παρουσιάστρια οτι πήρε και πάλι το χρίσμα της συμπαρουσίασης στο μεγάλο κανάλι αλλά και στο Life Style. Τα δεδομένα άλλαξαν; Σιγή ιχθύος επικρατεί μέχρι στιγμής και το όνομα της Άννας Πρέλιεβιτς έπεσε στο τραπέζι πριν λίγα 24ωρα σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας.

Αυτό θα είναι ένα απο τα θρίλερ του χειμώνα μιας και με την επιτροπή θα δούμε αλλαγές μιας και η Σάννυ Μπαλτζή θα είναι στο πλάι της Αθηναίδας Νέγκα. Εκτός θα μείνει ο Κώστας Τουρνάς, η Λυδία Παπαιωάννου και ίσως και ο Στέφανος Κορκολής που ακόμη δεν έχει υπογράψει με το μεγάλο κανάλι. Μόνος σίγουρος στην παρουσίαση του τάλεντ σόου ο ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης που είχε βάλει βέτο να έχει στο πλάι του την Δούκισσα Νομικού.