Η εμφάνιση της Gisele Bündchen χωρίς βέρα και η μάχη με τον Tom Brady για την περιουσία τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η εμφάνιση της Gisele Bündchen χωρίς βέρα και η μάχη με τον Tom Brady για την περιουσία τους

Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως το μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής έχουν ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρους.

Tο τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Gisele Bündchen και τον Tom Brady να περνούν σοβαρή κρίση στο γάμο τους. Το μοντέλο έχει εγκαταλείψει την οικογενειακή τους κατοικία στην Flroida για την Costa Rica μετά από μια σειρά έντονων διαφωνιών με τον ποδοσφαιριστή. Όλα ξεκίνησαν μετά την απόφαση του Brady να αποσυρθεί από το NFL, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψε δριμύτερος για να αγωνιστεί στη νέα σεζόν.

«Yπήρξε πρόβλημα στον γάμο σχετικά με την απόφασή του να αποσυρθεί. Η Gisele ήταν πάντα αυτή που έμενε με τα παιδιά. Συμφώνησαν ότι θα αποσυρόταν για να επικεντρωθεί στην οικογένεια, μετά άλλαξε γνώμη. Έχουν μια φλογερή σχέση. Η Gisele είναι λίγο εκρηκτική, έχει αυτή τη βραζιλιάνικη φλόγα!», δήλωσε πρόσφατα πηγή από το στενό τους περιβάλλον.

H νέα εμφάνιση της Gisele επιβεβαιώνει τις φήμες διαζυγίου

Πριν από λίγα 24ωρα η Bündchen εθεάθη χωρίς τη βέρα της και οι παπαράτσι δεν έχασαν ευκαιρία, απαθανατίζοντας το στιγμιότυπο. Το διάσημο μοντέλο επισκέφθηκε το το γυμναστήριο μαζί με τα παιδιά της (Benjamin και Vivian), οι οποίοι ακολούθησαν με χαρά τη διάσημη μητέρα τους.

«Ποτέ δεν πίστεψα πως αυτός ο τσακωμός θα ήταν το τέλος τους, όμως μοιάζει πως είναι. Δεν νομίζω πως υπάρχει γυρισμός τώρα. Και οι δύο έχουν δικηγόρους και κοιτάζουν το τι ένας χωρισμός συνεπάγεται, τι παίρνει ποιος και πώς θα είναι τα οικονομικά τους», δήλωσε πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον.

«Η Gisele έχει ξεκαθαρίσει ότι ανησυχούσε για τον Tom που έπαιζε ποδόσφαιρο και ότι είχαν πολλές συζητήσεις για αυτό», συμπλήρωσε η πηγή.

Η μάχη για τη περιουσία τους

Ο Tom Brady και η Gisele Bündchen έχουν ήδη προσλάβει δικηγόρους που θα δώσουν μάχη για το μοίρασμα της περιουσίας τους η οποία είναι κυριολεκτικά αμύθητη. Μπορεί ο 45χρονος να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του NFL όμως προς έκπληξη όλων η Gisele είναι εκείνη με την μεγαλύτερη περιουσία.

Η 42χρονη υπήρξε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο όλων των εποχών μέχρι το 2015 με την περιουσία της να ανέρχεται στα 400.000 εκατομμύρια δολάρια ενώ του Brady υπολογίζεται στα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Η κρίση στον γάμο του ζευγαριού

Ο άσσος του ποδοσφαίρου και το μοντέλο έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα 2 τους παιδιά (ο 14χρονος Benjamin και η 9χρονη Vivian) να αποτελούν προτεραιότητά τους. Ο Brady έχει ακόμα έναν γιο τον 15χρονο jack, καρπό του έρωτα με την πρώην σύζυγό του, Bridget Moynahan.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 13 χρόνια και μέχρι πριν λίγο καιρό έδειχνε πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η κρίση στη σχέση τους επιδεινώθηκε όταν ο Brady αποφάσισε να επιστρέψει στο άθλημα, ύστερα από την ανακοίνωσή του ότι αποσύρεται. Τo 42χρονο super model που ετοιμάζεται να κάνει μεγάλο comeback στη μόδα, ένιωσε πως για ακόμη μία φορά παραμερίζει τα όνειρά της για να φροντίσει τα παιδιά τους. Όπως η ίδια είχε δηλώσει σε φίλους, θα ήθελε ο σύζυγός της να είναι περισσότερο παρών.

«Ξέρω πόσο ενθουσιασμένος είσαι για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου. Δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορείς να καταφέρεις. Ήμουν πάντα εκεί για εσένα, το ξέρεις αυτό και είμαι τόσο ενθουσιασμένη για όσα έρθουν. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων είμαι σε όσους μας υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, τον σύζυγό μου και την οικογένειά μου», είχε γράψει η Gisele μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Brady.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Βρετανική Vogue η Gisele ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι οι σχέσεις διατηρούνται εύκολα. Δεν είναι ποτέ το παραμύθι που θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά σε ισορροπία με κάποιον, ειδικά αφού κάνεις παιδιά».

«Η εστίαση του Tom είναι στην καριέρα του, η δική μου είναι κυρίως στα παιδιά», συμπλήρωσε το top model.

Η ηχηρή απουσία της Gisele από τον αγώνα του Tom Brady

Πριν λίγες εβδομάδες τα παιδιά του 45χρονου ποδοσφαιριστή έδωσαν το παρών στο στάδιο Raymond James, προκειμένου να εμψυχώσουν τον πατέρα τους, χωρίς ωστόσο την παρουσία της Gisele Bündchen.

«Η Gisele εξακολουθεί να είναι αφοσιωμένη στα παιδιά της και δουλεύει πάνω σε προσωπικά project», δήλωσε πηγή από το κοντινό της περιβάλλον στο People. Άλλο κοντινό της άτομο ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό η Gisele και ο Brady περνούν δύσκολα, όμως προσπαθούν να τα ξαναβρούν.

Σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου το μοντέλο έφυγε από το σπίτι τους πριν από περίπου ένα μήνα με αποτέλεσμα το ζευγάρι να ζει σήμερα χώρια. Προτεραιότητα και των δύο παραμένουν τα παιδιά τους, γι' αυτό προσπαθούν να βρουν άμεσα κάποια λύση για τη σχέση τους.

Πηγή κεντρικής: apimages.com