Ράνια Τζίμα - Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Ο σνομπισμός που κατέληξε σε γάμο & η επιθυμία δεύτερου παιδιού

Ράνια Τζίμα - Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Ο σνομπισμός που κατέληξε σε γάμο & η επιθυμία δεύτερου παιδιού

Η 6χρονη κόρη τους, η δυσκολία στον γάμο τους και το υπέροχο love story τους..

Την επιθυμία της να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη εξέφρασε στην τελευταία της συνέντευξη η Ράνια Τζίμα. Η δημοσιογράφος και anchorwoman του Mega βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Mega Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Φυσικά, αναφέρθηκε και στην κόρη που έχουν αποκτήσει μαζί, την εξάχρονη Ελένη.

https://www.instagram.com/p/CRmKfK5s2Jz

«Πρώτη δημοτικού πάει η κόρη μου. Η κόρη μου Ελένη, ήταν στην “κοσμάρα” της την πρώτη μέρα, εγώ έκλαιγα μόνο. Έλεγα ότι το παιδάκι μου μεγάλωσε, πήγαινα και έβγαζα φωτογραφίες από το παράθυρο της τάξης, ήταν πολύ συγκινητικό», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού και σίγουρα ταυτίστηκαν πολλές μαμάδες μαζί της.

Και προσέθεσε όσον αφορά τον συνδυασμό καριέρας και μητρότητας: «Είναι πρόβλημα το ωράριο. Μπαίνω στο σπίτι 9.30 – 10 παρά τέταρτο, το παιδί πρέπει να κοιμάται τέτοια ώρα και δεν κοιμάται. Εκεί έχουμε το ζόρι μας, πού θα βρούμε τους χρόνους μας. Δεν έχω τύψεις γιατί, για να μπορεί και η Ελένη και όλοι μας να είμαστε όπως είμαστε, πρέπει να δουλεύουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεύτερον και η Ελένη θα χρειαστεί να δουλέψει, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να της εξασφαλίσουμε μία ζωή που θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και απλώς θα υπάρχει.

Θέλω να το δει αυτό, θέλω να δει ότι στις οικογένειες προσπαθούν και οι δύο, όχι μόνο ο ένας. Δεν λέω στην κόρη μου ότι δουλεύω για να μπορέσεις να έχεις τα παιχνίδια σου. Δουλεύω γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μου».

https://www.instagram.com/p/CVf76McsSUK

Όσον αφορά το ποιος είναι ο πιο αυστηρός γονιός, η απάντηση εδώ δεν είναι αυτή που περιμέναμε. Η αλήθεια είναι πως το στερεότυπο θέλει τον μπαμπά μιας μοναχοκόρης «ερωτευμένο» μαζί της, να της κάνει όλα τα χατίρια και τη μαμά να προσπαθεί να έχει τον ρόλο του πιο σκληρού. Στην περίπτωσή τους όμως, αυτό δεν ισχύει: Ο πολιτικός είναι αυστηρός πατέρας και μάλιστα πολύ ενεργός.

https://www.instagram.com/p/ChctDV2q-Qi

«Και ο σύζυγός μου, Γαβριήλ, ασχολείται πάρα πολύ με την Ελένη, είναι πιο αυστηρός από μένα, αλλά κάνει περισσότερο από εμένα τα "χαριτωμένα". Θα παίξει μαζί της σε ένα πάρτι ή στην παιδική πιο πολύ, εγώ χειρίζομαι τα πιο τεχνοκρατικά ζητήματα του σπιτιού», είχε πει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CeaWNQTKaTg

Τέλος, αποκάλυψε ότι θέλει να αποκτήσει και δεύτερο παιδί, αλλά η επιθυμία της αυτή ενδεχομένως να έρχεται σε σύγκρουση με εκείνη του συζύγου της. Όπως εξήγησε, δεν είναι σίγουρη ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θέλει να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Ακόμη, χωρίς ταμπού, παραδέχθηκε ότι ένα παιδί διαταράσσει τις ισορροπίες κάθε ζευγαριού. «Θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μας, ο Γαβριήλ δεν ξέρω αν θέλει. Σκέφτομαι λίγο τις μεταξύ μας ισορροπίες του ζευγαριού. Το τι θα χρειαστεί να κάνω με τη δουλειά δεν το σκέφτομαι. Το παιδί όμως δε φτιάχνει τις ισορροπίες ενός ζευγαριού, τις κάνει ρημαδιό. Μη λέμε ψέματα, το ξέρουν όλοι. Το ζευγάρι καταργείται. Σκέφτομαι λίγο αυτό. Θέλει πολλή προσπάθεια, υπομονή. Είναι μια δύσκολη εξίσωση».

Η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών, σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στις 16 Μαΐου 2016. Η νύφη, πολύ όμορφη μέσα στο ιβουάρ απλό Kathy Heyndels νυφικό της, με απλό half up χτένισμα και κρατώντας μια ρομαντική ανθοδέσμη, ήταν ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και τότε εργαζόταν ως πολιτική συντάκτρια στο Mega.

Το ζευγάρι έφτασε μαζί στο Δημαρχείο, στην είσοδο του οποίου τους περίμενε ο νονός της νύφης, ενώ είχαν επτά μάρτυρες: Την Αλεξία Τασούλη, τον Δημήτρη Μιχαλέλη, την Εύα Αντωνοπούλου, τον Παναγιώτη Αρκουμανέα, την Κατερίνα Χριστοφιλίδου, τον Γιάννη Πετρίδη και τον Πέτρο Μωραΐτη.

Μετά την τέλεση του πολιτικού γάμου, οι νεόνυμφοι υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους στο Πάρκο Ελευθερίας για να γιορτάσουν μαζί το γεγονός.

https://www.instagram.com/p/CXtqFKiMG7u
https://www.instagram.com/p/ChR-OGgomY2

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε τηλεοπτικό στούντιο, με εκείνη να μην είναι ιδιαίτερα θερμή όπως έχει αποκαλύψει. «Ήμουν ξινή στην πρώτη μέρα γνωριμίας με τον σύζυγό μου. Δεν έβλεπα μπροστά μου. Είχα στο μυαλό μου, μόνο δουλειά, δουλειά, δουλειά. Δεν ήθελα. Είχα κατεβασμένα τα ρολά μου, ό,τι και να περνούσε από μπροστά μου δεν θα το έβλεπα. Ήμουν προσηλωμένη στη δουλειά μου. Τον έκοβα από καλεσμένο. Αυτό άλλαξε πολλούς μήνες μετά. 7-8 μήνες μετά. Νομίζω και οι άντρες και οι γυναίκες όταν θέλουμε κάτι πρέπει να το διεκδικούμε και αυτό είναι υπέρ μας. Τα κατάφερε», είχε πει χαρακτηριστικά στο Mega Καλημέρα.

https://www.instagram.com/p/CX-kHrOqOof

Και επειδή δεν υπάρχει γάμος χωρίς δυσκολίες, η Ράνια Τζίμα έχει μιλήσει και για αυτές. Συγκεκριμένα, η περίοδος που ως ζευγάρι ίσως δεν τους φάνηκε τόσο βατή, ήταν εκείνη που ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης διετέλεσε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα. Αυτό κράτησε μερικούς μήνες, από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι τον Ιούλιο του ίδιου έτους. «Η περίοδος που ο Γαβριήλ ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν ήταν “υγιεινός περίπατος” για τη σχέση μας, αλλά σε πάει το συναίσθημα σε αυτά τα πράγματα».