«Βίκυ φτάνει»: Η Κατερίνα αποχώρησε από το GNTM αλλά τα «ωμά» σχόλια της Καγιά εξόργισαν το κοινό

Νατάσσα Σχοινά
«Βίκυ φτάνει»: Η Κατερίνα αποχώρησε από το GNTM αλλά τα «ωμά» σχόλια της Καγιά εξόργισαν το κοινό

Η παρουσιάστρια θέλει γενικά να είναι ειλικρινής με τις συμμετέχουσες, αλλά οι θεατές πιστεύουν ότι ξεπέρασε τα όρια. 

Το επεισόδιο της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου, τι κι αν ανήκει στα πρώτα της φετινής σεζόν του Greece’s Next Top Model, έδειξε στο κοινό ότι οι συμμετέχουσες έχουν πολλά να προσφέρουν.

Τα κορίτσια φόρεσαν τα αιθέρια outfits τους, δέθηκαν καλά με τα σκοινιά και προσπάθησαν να ποζάρουν στον φακό την ώρα που κρέμονταν από κούνιες με φόντο το κενό από την ταράτσα ψηλού κτιρίου της Αθήνας. Για κάποια κορίτσια, η δοκιμασία φάνηκε σαν παιχνίδι και έπαιξαν χωρίς δυσκολία με τον φακό. Για άλλα, το ύψος αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα που τα απέτρεψε από το να έχουν το τέλειο «κλικ».

Η αποχώρηση της Κατερίνας επισκιάστηκε από τα σχόλια για την Βίκυ Καγιά στο Twitter

Ένα-ένα τα κορίτσια ήρθαν μπροστά στην κριτική επιτροπή για να δουν τις φωτογραφίες τους αλλά και για να ακούσουν τα σχόλια των ειδικών. Αυτά, όμως, δεν ήταν πάντα όπως τα περίμεναν, ενίοτε είχαν και πιο «έντονη» τοποθέτηση, ειδικά από τη Βίκυ Καγιά που τόνισε πολλές φορές ότι σιχαίνεται τη μετριότητα.

Τι «ατάλαντη», τι «καλά κάνεις που νιώθεις χάλια», τι φωνές, κάποιες κοπέλες «τα άκουσαν» για τα καλά από το 44χρονο μοντέλο που επέστρεψε με ανανεωμένη διάθεση. Η συμπεριφορά της, λοιπόν, έγινε το hot αντικείμενο συζήτησης στο Twitter, με τους χρήστες να βρίσκουν υπερβολική την αντίδραση της Καγιά και τα σχόλιά της μάλλον αγενή.

Οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να κατανοήσουν για ποιον λόγο μιλούσε κατ' αυτόν τον τρόπο η παρουσιάστρια και άρχισαν να την προτρέπουν να «χαλαρώσει» διαδικτυακά.

Αφού η κριτική επιτροπή τελείωσε το έργο της και στέρεψαν και τα παραπάνω σχόλια από τη Βίκυ, τελικά, το κορίτσι που αποχώρησε ήταν η 27χρονη Κατερίνα.

https://www.instagram.com/p/CjVsu3Qq9pK

Και όλα τα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι: