Βαρύ πένθος για τον Sean Penn: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός μητέρα του

Πατούλια Κατερίνα
Βαρύ πένθος για τον Sean Penn: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός μητέρα του
Cast member Sean Penn arrives at the Los Angeles premiere of "Flag Day" at the Directors Guild of America Theater on Wednesday, Aug. 11, 2021, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Invision

H Eileen είχε φέρει στη ζωή τρεις γιους από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Leo Penn.


Μια μεγάλη απώλεια βίωσε ο ηθοποιός Sean Penn, μιας και έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα και σπουδαία ηθοποιός Eilenn Ryan, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών στο σπίτι της στο Malibu. Η ανακοίνωση της απώλειας έγινε από τον εκπρόσωπο της οικογένειας και η Eileen θα γινόταν 95 ετών σε λίγες ημέρες.

H θρυλική ηθοποιός

Η θρυλική ηθοποιός ήταν μητέρα του 62χρονου Sean Penn αλλά και του αδερφού του, επίσης ηθοποιού Chris, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2006 σε ηλικία 40 ετών ενώ είχε και έναν μεγαλύτερο ηθοποιό, τον μουσικό Michael Penn, 64 ετών σήμερα.

PENN SHEEN

Η Eileen, ήταν παντρεμένη για 41 ολόκληρα χρόνια με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Leo Penn, με τον οποίο γνωρίστηκε στη Νέα Υόρκη το 1957 και παρέμειναν μαζί μέχρι τον θάνατο του Leo το 1998.

Η Ryan εμφανίστηκε στο Broadway από το 1953 μέχρι και το 1958 και στη μεγαλοπρεπή καριέρα της, εμφανίστηκε σε περισσότερες από 60 σειρές και ταινίες όπως τα: “Feast” (2005), “Parenthood” (1989), “Eight Legged Freaks” (2002), “Magnolia” (1999) “All the King’s Men” (2006) αλλά και σε ταινίες που δημιούργησε ο γιος της Sean ανάμεσά τους και τα “At Close Range” (1986), “I Am Sam” (2001), “The Indian Runner” (1991) αλλά και το “The Crossing Guard” (1995).

Στη μικρή οθόνη την είχαμε δει σε σειρές όπως: “The Twilight Zone,” “Bonanza,” “Little House on the Prairie,” “NYPD Blue,” “ER,” “CSI: Crime Scene Investigation,” “Private Practice,” “Ally McBeal” αλλά και στο“Grey’s Anatomy”.

Ο Penn δεν έχει κάνει ακόμα κάποια δημόσια δήλωση για τον θάνατο της μητέρας του και την ίδια σιγή τηρεί και η πρώην σύζυγός του Robyn αλλά και τα δύο παιδιά του ηθοποιού, η κόρη του Dylan και ο επίσης ηθοποιός γιος του Hoper.

Ο Hoper όσο μεγαλώνει μοιάζει ακόμα περισσότερο στον γόη μπαμπά του!