Που ήταν η Christina Hendricks πριν γίνει super sexy «Mad Woman»;

Που ήταν η Christina Hendricks πριν γίνει super sexy «Mad Woman»;

Και κερδίσει για τον ρόλο της Jane Holloway φήμη, δύο υποψηφιότητες για Emmy και τα βλέμματα όλων των ανδρών στο πληθωρικό της μπούστο.

Και όχι μόνο των ανδρών, εδώ που τα λέμε, γιατί από το μπούστο όλο γούστο που διαθέτει η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός δύσκολα μπορεί οποιοσδήποτε να ξεκολλήσει το βλέμμα του, ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικών πεποιθήσεων/ προτιμήσεων. Μπούστο εντυπωσιακό το οποίο βρισκόταν ανέκαθεν στη θέση του, πολύ προτού κλείσει τις καμπύλες της θηλυκής σιλουέτας της σε pencil skirts και 60's ταγιέρ για να υποδυθεί την γραμματέα Joan Holloway στην υπέρ-επιτυχημένη δραματική σειρά «Mad Men» του AMC. Μαζί με τα φλογερά κόκκινα μαλλιά της για τα οποία είναι επίσης διάσημο το κορίτσι από το Τενεσί.

Τότε που προσπαθούσε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της, η οποία έχει ξεκινήσει -χωρίς αξιοσημείωτη επιτυχία- από το 1999 ακόμα. Παρόλα αυτά η φλογερή κοκκινομάλλα με τις χυμώδεις καμπύλες που έκαναν τις απανταχού plus size γυναίκες να αναθαρρήσουν έχει εμφανιστεί σε δημοφιλείς σειρές όπως το «ER» και έχει συμμετάσχει σε αρκετές ακόμα τηλεοπτικές σειρές (Beggars and Choosers, Miss Match,The Court, The Big Time, Kevin Hill, Las Vegas κ.α.) περιμένοντας υπομονετικά την ευκαιρία για το breakthrough της καριέρας της που κατέφτασε το 2007 με τη σειρά «Mad Men».

Το 1999, πάντως, όταν η χυμώδης κοκκινομάλλα δεν ήταν και τόσο χυμώδης και την κεφαλή της στόλιζε κώμη ξανθιά (μια περούκα για τις ανάγκες του concept, αν και η Christina είναι φυσική ξανθιά που βάφει τα μαλλιά της κόκκινα από δέκα χρονών) φωτογραφήθηκε για το Playboy σε μια μεταβατική, θα έλεγε κανείς, περίοδο από την καριέρα της ως teen model στην υποκριτική. Τότε, βέβαια, δεν ήξερε πως μια δεκαετία μετά το όνομά της θα φιγουράριζε στις λίστες με τις πιο hot γυναίκες του πλανήτη!

Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε μερικά στιγμιότυπα από το τηλεοπτικό παρελθόν της που δεν υστερεί και τόσο μπροστά στο εντυπωσιακά sexy παρόν της.