Οι «Παγιδευμένοι» έχουν τον ιδανικό άντρα - Ο Λεβεντογιάννης μαγείρεψε και οι φανς του έλιωσαν

Κατερίνα Μπούσιου
Οι «Παγιδευμένοι» έχουν τον ιδανικό άντρα - Ο Λεβεντογιάννης μαγείρεψε και οι φανς του έλιωσαν

Και καριερίστας και τρυφερός και με ταλέντο αλά Άκης Πετρετζίκης. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ως Μαρκέτος έκανε το τραπέζι στην Άννα και ο έρωτας σίγουρα περνά από το στομάχι. 

Ο σωστός ο τηλεοπτικός ήρωας, πρέπει να διαθέτει εκτός από γοητεία, αρκετό μυστήριο (βοηθά στα πλάνα) και να δείχνει τα πολλαπλά ταλέντα του (εκτός από την υποκριτική) σε όλα τα επίπεδα. Και έτσι γίνεται αυτόματα για τις τηλεθεάτριες και ο ιδανικός άντρας για να θαυμάσουν. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ως sexy εισαγγελέας Μαρκέτος στη σειρά «Παγιδευμένοι» και συμπαραστάτης της δικηγόρου Άννας Ροδίτη, με μία του κίνηση χθες έγινε ο ιδανικός γαμπρός για το κοινό στο Twitter.

https://www.instagram.com/p/CjktSAUN2Vo

Θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά για να φας

Αυτή η τηλεοπτική χρονιά δεν έχει προηγούμενο. GNTM, Σασμός, Αυτή η νύχτα μένει, Μαύρο Ρόδο, Γη της ελιάς και Παγιδευμένοι, σε ένα βράδυ. Ήδη μερικοί τηλεθεατές ζητούν μερικά σίριαλ να μετατεθούν χρονικά, για να μπορέσουν να τα παρακολουθούν. Από την άλλη πλευρά, έχουν και γοητευτικούς πρωταγωνιστές.

tileorasi2.JPG

Ένας από αυτούς, είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης στους Παγιδευμένους. Χθες, την ώρα που βλέπαμε τον Άγγελο μετά τη δολοφονία της Μυρτούς (μην παίρνεις ακόμη τοις μετρητοίς όσα είδες) να καλύπτει τα ίχνη του στο απαραίτητο flashback, η προισταμένη του Άννα ήταν σε απόγνωση, επειδή έχει πλέον καταλάβει πως εκείνος σκότωσε την αδελφή της. Και δεχόταν τις περιποιήσεις του εισαγγελέα Μαρκέτου, ο οποίος πλέον την φιλοξενεί στο σπίτι του. Ένα βήμα πριν να γίνουν ζευγάρι.

Ο δολοφόνος της σειράς «Παγιδευμένοι» μιλά για πρώτη φορά - «Όλοι με ρωτούν γιατί την σκότωσα»

https://www.instagram.com/p/CjlZoGzqLHh

Ως άλλος Άκης Πετρετζίκης, της μαγείρεψε μακαρόνια με κιμά και έβγαλε στην επιφάνεια ένα ακόμη του ταλέντο. Έχουμε και λέμε: Έχει μεγάλη καριέρα στο δικαστικό σώμα, είναι ειλικρινής και τίμιος, τρυφερός, βρίσκει λύσεις σε όλα, δε γκρινιάζει, είναι υπερπροστατευτικός και ξέρει να μαγειρεύει. Ε, για το Twitter είναι ο τέλειος γαμπρός.

Στο χθεσινό επεισόδιο, είχαμε και την εμφάνιση ενός νέου πρωταγωνιστή. Ο Στέφανος Κυριακίδης, ο γνωστός μας Ιάκωβος από τη Γη της ελιάς, είναι ο παππούς του Μαρκέτου ο οποίος θα τον βοηθήσει να τα βάλει με το κύκλωμα. Θα δώσει εκείνος τη λύση;

https://www.instagram.com/p/CjkXNCJOysg