Ο δολοφόνος της σειράς «Παγιδευμένοι» μιλά για πρώτη φορά - «Όλοι με ρωτούν γιατί την σκότωσα»

Κατερίνα Μπούσιου
Ο δολοφόνος της σειράς «Παγιδευμένοι» μιλά για πρώτη φορά - «Όλοι με ρωτούν γιατί την σκότωσα»

Ο ηθοποιός Βασίλης Τριανταφύλλου μιλά στο Queen, για την ζωή του, τις αντιδράσεις του κόσμου για τον ρόλο του και την εξέλιξη του Άγγελου. Τι θα συμβεί μετά την προδοσία του στην Άννα; Eίναι τελικά εκείνος ο δολοφόνος της Μυρτούς, στη σειρά «Παγιδευμένοι»;

Η σειρά «Παγιδευμένοι» στον ΑΝΤ1, έγινε trend από το πρώτο επεισόδιο και το ψυχολογικό θρίλερ που αφορά μία δολοφονία, εκτυλίχθηκε σε ένα τηλεοπτικό σασπένς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στα τελευταία επεισόδια, όλα τα φώτα έπεσαν στον νεαρό πρωταγωνιστή, Βασίλη Τριανταφύλλου ως Άγγελο, που ενώ είχε μέχρι στιγμής έναν σχεδόν αθόρυβο ρόλο, στην συνέχεια γίνεται το κέντρο των εξελίξεων και των ανατροπών. Έχουμε δει πως ο Άγγελος χτύπησε την Μυρτώ (είναι όμως αυτός ο δολοφόνος;) και λίγες ώρες πριν δούμε να έρχεται αντιμέτωπος με τον γοητευτικό εισαγγελέα Μιχάλη Λεβεντογιάννη και την φίλη (και μέχρι πρότινος συνεργάτιδά του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ), μας μίλησε τόσο για όσα θα συμβούν, όσο και για τη ζωή του εκτός της σειράς.

«Στο δρόμο με ρωτούν γιατί πρόδωσα την Άννα και της έκανα ένα τόσο μεγάλο κακό»

Ο νεαρός ηθοποιός Βασίλης Τριανταφύλλου, στην ουσία παίζει φέτος τον πρώτο του μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο, μετά από μία εμφάνιση την περσινή χρονιά στην σειρά «Ήλιος». Το βλέπει ως πρόκληση, αλλά του αρέσουν τα challenge. Μεγαλωμένος στο Πέραμα, σχεδόν από πάντα, ήθελε να γίνει ηθοποιός.

Οι «Παγιδευμένοι» φτάνουν στην δικαίωση και ο δολοφόνος επιτέλους συλλαμβάνεται

aggelospagidevmenoi4.jpg

Φέτος με μία παρέα φίλων του και συνεργατών του, κάνει ένα μεγάλο του όνειρο πραγματικότητα και σε λίγες ημέρες, θα εγκαινιάσει τον δικό του θεατρικό χώρο, το «Nous creative space», το οποίο θα λειτουργήσει και ως θεατρικό -επιμορφωτικό εργαστήρι, στον παλιό κινηματογράφο Ίλιον στην Πατησίων. Και ενώ η τηλεοπτική του οικογένεια στους Παγιδευμένους, δεν είναι η ιδανική, στην προσωπική του ζωή, είναι τα πάντα. Ο Βασίλης μιλά στο Queen για το πως βίωσε την δημοσιότητα λόγω της σειράς, για τις χιουμοριστικές αντιδράσεις που αντιμετωπίζει, αλλά και για την μεγάλη αγάπη της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/Cisq9XALtz_

Με τον τηλεοπτικό σου μπαμπά, είσαι σε μία διαρκή κόντρα. Σε αντιδιαστολή με την πραγματική ζωή, πόσο διαφορετική είναι η σχέση σου με τον δικό σου μπαμπά;

Προέρχομαι από μία λαϊκή οικογένεια, που θα ζήλευε ο καθένας. Έχω δύο πολύ αγαπημένους γονείς, οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να με στηρίξουν σε ό,τι και αν έκανα. Δεν είχαν καμία σχέση με την τέχνη, ο μπαμπάς μου είναι υδραυλικός και η μαμά μου λογίστρια. Είναι δίπλα μου σε όλα μου τα βήματα, ακόμη και τώρα. Με μία ομάδα φίλων και συνεργατών έχουμε ανοίξει ένα καινούργιο θέατρο, έναν νέο χώρο, το «Νous creative space» και ο πατέρας μου φυσικά έχει αναλάβει όλο το οικοδομικό κομμάτι, ενώ η μητέρα μου τα οικονομικά. Ακόμη και ο αδελφός μου που είναι μεγαλύτερος και ασχολείται με το marketing, μας βοηθά. Το πρόβλημα ή η δυσκολία του καθενός μας, είναι θέμα οικογενειακό, προσπαθούμε πάντα να τα συζητάμε μεταξύ μας και να βρίσκουμε λύσεις. Αυτό το «μαζί» δεν έχει αλλάξει μεταξύ μας.

aggelos_pagidevmenoi.jpg

Στο προφίλ σου στο Instagram έχεις αρκετές φωτογραφίες και με το μικρότερο μέλος της οικογένειας, την ανιψιά σου.

Είναι η κόρη του αδελφού μου. Η Λυδία, μας έχει πάρει τα μυαλά! Είναι στην φάση που συνειδητοποιεί το περιβάλλον γύρω της και το χαιρόμαστε ιδιαίτερα, είμαστε πλημμυρισμένοι από συναισθήματα για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/Cib_ssULIhW

Στη σειρά «Παγιδευμένοι» κάνεις στην ουσία τον πρώτο μεγάλο σου τηλεοπτικό ρόλο;

Χωρίς να θέλω να αδικήσω και την προηγούμενη σειρά στην οποία ήμουν, στον «Ήλιο» στην οποία είχα ένα πολύ μικρό ρόλο, είναι όντως ο πρώτος μου μεγάλος τηλεοπτικός ρόλος. Οι ανάγκες του, η έρευνα που κάνω για αυτόν, σημαίνει ότι φέτος έχω πέσει στα βαθιά. Η σκηνοθέτης μας, η Βίκυ Μανώλη – και θέλω να την ευχαριστήσω για αυτό – μου εμπιστεύτηκε έναν δύσκολο ρόλο και ταυτόχρονα έναν, που θα ήθελε κάθε νέος ηθοποιός να δουλέψει. Μία εξαρτημένη και διαταραγμένη προσωπικότητα που μπορείς να ξεδιπλώσεις υποκριτικά.

pagidevmenoi9.jpg

Μέχρι χθες ήσουν ο πιο σιωπηλός ρόλος.

Και ο πλέον αδιάφορος, μέχρι στιγμής. Δημιουργούσε ερωτηματικά ο Άγγελος, επειδή ήταν απαρατήρητος. Υπήρχε η βοήθεια από τα spoiler για να αντιληφθεί ο τηλεθεατής ότι ενδέχεται να είναι ο δολοφόνος. Διαφορετικά, κανένας δεν μπορούσε να τον υποψιαστεί.

https://www.instagram.com/p/Cjc2x6FAGpr

Πως αισθάνθηκες όταν τα social media και ειδικά το Twitter άρχισε να ασχολείται τόσο πολύ μαζί σου;

Η αποδοχή είναι τεράστια και το feedback είναι πολύ θετικό. Θα δούμε βέβαια τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια που θα αρχίσει να φαίνεται η αρνητική πλευρά του Άγγελου, για το πως θα αντιδράσουν! (γελάει). Θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος στην συμπάθεια του κοινού. Περιμένω να δω τότε, τι μηνύματα θα δεχθώ!

https://www.instagram.com/p/CeN7BmCuxgv

Όσοι σε αναγνωρίζουν στο δρόμο, τι σχόλια σου κάνουν;

Συνήθως με ρωτάνε, «Γιατί το έκανες ενώ φαινόσουν τόσο καλό παιδί»; Και «Γιατί πρόδωσες την φίλη σου την Άννα και της έκανες τόσο μεγάλο κακό»; Πριν δουν τα τελευταία επεισόδια, όλοι μου έλεγαν πόσο καλό παιδί φαινόμουν και πως ήμουν το «μαξιλαράκι» της Άννας ως βοηθός και φίλος της. Μέχρι πρόσφατα, δεν είχα συνειδητοποιήσει το μέγεθος και την δυναμική της τηλεόρασης, σε μία τόσο πετυχημένη σειρά φέτος.

Ταίριαξες όμως και με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ που υποδύεται την Άννα…

Πολύ! Μάλιστα τη δεύτερη μου οντισιόν – μέχρι να με πάρουν στη σειρά – την έκανα μαζί της. Είχαμε χημεία από την πρώτη στιγμή. Με όλους τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς, έχουμε γίνει μία τρελοπαρέα, έχουμε αναπτύξει μία υπέροχη σχέση. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης επίσης έχει ένα πολύ ωραίο χιούμορ στα γυρίσματα. Είναι το παν η καλή ομάδα, γιατί γίνεται η δεύτερη οικογένειά σου. Το βλέπουμε και στο ποδόσφαιρο. Αν δεν δέσει η ομάδα, δεν θα αποδώσει η τακτική του προπονητή.

leventogiannis_pagidevmenoi2.jpg

«Ο Άγγελος μεγάλωσε χωρίς αγάπη. Δηλητηριάστηκε από παιδί»

Μήπως ως Άγγελος εκτός από θύτης είναι και παράλληλα και θύμα της όλης κατάστασης; Κυρίως με την εμπλοκή του πατέρα του στην υπόθεση;

Ο Άγγελος είναι το αποτέλεσμα, μίας λάθος δομημένης οικογένειας. Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον δίχως αγάπη. Ο πατέρας του τον θεωρούσε ιδιοκτησία του, όπως ιδιοκτησία του θεωρούσε πως είναι και η γυναίκα του. Όλη του η ζωή ήταν το χρήμα. Όλα κινούνται γύρω από αυτό. Ο Άγγελος δηλητηριάζεται από μικρό παιδί και όλα τα βιώματά του, βγαίνουν πια στην επιφάνεια.

https://www.instagram.com/p/CjgECStIUza

Η μητέρα σου, η Υβόννη, την οποία υποδύεται η Ταμίλα Κουλίεβα, τι στάση θα κρατήσει; Θα σε υποστηρίξει;

Είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην ιστορία και νομίζω ότι θα δούμε πολλά. Είναι σίγουρα πιο κοντά στον Άγγελο. Αλλά δεν ξέρουμε ακόμη πως θα λειτουργήσει στη συνέχεια. Είναι θύμα και εκείνη της ιστορίας. Ακόμη δεν γνωρίζουμε και πως θα διαμορφωθεί η σχέση του με την Άννα.