Ποια διάσημη star στάζει δηλητήριο για τις συναδέλφους της;

Ποια διάσημη star στάζει δηλητήριο για τις συναδέλφους της;

Μόνο η Victoria Beckham την έβγαλε καθαρή.

Η αειθαλής star της «Δυναστείας», Joan Collins είναι γνωστή για τη λάμψη και τη γοητεία της, αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή της θέλησε να αλλάξει λίγο την εικόνα που είχαμε για αυτήν.
Μιλώντας για το τι θεωρεί ξεπερασμένο, αναφέρθηκε στις τάσεις της μόδας λέγοντας, «αυτό που βρίσκω απίστευτο είναι όλα αυτά τα κορίτσια που κυκλοφορούν στο κρύο χωρίς καλσόν, χωρίς παλτό, φορώντας τα πιο κοντά φουστάκια και τα πιο σκισμένα tshirts».


Βέβαια, δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό το σχόλιο, αλλά αντίθετα πρόλαβε να στολίσει με πικρόχολα σχόλια πολλές λαμπερές star.


Πιο συγκεκριμένα, η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια δήλωσε όλο νόημα, «η Adele είναι πολύ ταλαντούχα αλλά έχει απαίσια μαλλιά. Η Kate Moss είναι καλή αλλά δεν είναι και σαν την τοπ μόντελ Linda Evangelista. H Keira Knightly είναι πολύ λεπτή. Η Kate Winslet ντύνεται χάλια, έχει άσχημο γούστο και άθλια μαλλιά. Η μόνη που πραγματικά μου αρέσει είναι η Victoria Beckham".


Aυτά είπε η λατρεμένη star και ξεσκόνισε μία και καλή το ρόλο της «Alexis» ο οποίος όπως φαίνεται ήταν κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της.