Συνελήφθη η νικήτρια του GNTM 4: Παρέσυρε και σκότωσε μοτοσικλετιστή με το αυτοκίνητό της

Συνελήφθη η νικήτρια του GNTM 4: Παρέσυρε και σκότωσε μοτοσικλετιστή με το αυτοκίνητό της

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου ενεπλάκη σε ένα θανατηφόρο τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας και το προφίλ της στο Instagram γέμισε κακόβουλα σχόλια για την πρώην παίκτρια του GNTM.

Δύσκολες ώρες περνάει η περσινή νικήτρια του GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Η 21χρονη κοπέλα ενεπλάκη σε ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, η Κυβέλη πέρασε παλλόμενο φανάρι στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 60χρονος. Η σύγκρουση ήταν τέτοια που ο μοτοσικλετιστής κατέληξε ενώ η νεαρή κοπέλα παρέμεινε στον τόπο του ατυχήματος όπου και συνελήφθη ακριβώς όπως προβλέπει η διαδικασία μετά από θανατηφόρο τροχαίο.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μέσα από τον Alpha και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Σύμφωνα με τον κύριο Μπαλάσκα, το νεαρό μοντέλο έμεινε στον τόπο του δυστυχήματος και προσπάθησε να βοηθήσει τον μοτοσικλετιστή.

https://www.instagram.com/p/Ccfx80-svzo

Όσον αφορά στη σύλληψη, ο Μπαλάσκας ανέφερε πως η κράτηση της Κυβέλης Χατζηευστρατίου δεν έχει να κάνει με το αν το μοντέλο φταίει ή όχι, αφού αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται σε κάθε περίπτωση τροχαίου δυστυχήματος.

Η Κυβέλη θα εμφανιστεί σήμερα στον εισαγγελέα μετά από μια νύχτα στα κρατητήρια της τροχαίας.

kiveli1.JPG

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν εξακριβωθεί αλλά ήδη η Κυβέλη δέχεται μηνύματα στο Instagram με τα οποία οι γνωστοί - άγνωστοι του Instagram της κάνουν επίθεση με απίστευτους χαρακτηρισμούς.

Η Κυβέλη ήταν το κορίτσι εκείνο που ξεχώρισε πέρσι από την πρώτη στιγμή στο GNTM.

Μιλώντας μετά τη νίκη της, η όμορφη Κερκυραία είχε αποκαλύψει στο περιοδικό GALA πως από μικρή της έλεγαν πως θα γίνει μοντέλο:

«Μου το λέγανε από μικρή ότι θα μπορούσα να γίνω μοντέλο. Πόσο όμορφη ήμουν. Το άκουγα από πάντα. Άργησα βέβαια να το συνειδητοποιήσω. Στην εφηβεία μου δεν ένιωθα καθόλου ωραία. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι έφηβοι περνάνε από αυτή τη φάση. Έκανα διάφορες σκέψεις, αλλά δεν ήμουν από τα παιδιά που ήξεραν ότι θέλουν να κάνουν αυτό ή το άλλο στη ζω ή τους. Πάντα αναρωτιόμουν, άλλαζα γνώμες, δεν είχα κατασταλάξει κάπου. Υπήρχε ως ιδέα το μόντελινγκ , όμως άκουγα από παντού ότι δεν θα μπορούσα να ζήσω από αυτό. Έπρεπε, μου έλεγαν, να έχω και μια «κανονική» δουλειά.

Όσο για την αναγνωσιμότητα που κέρδισε από το παιχνίδι, η Κυβέλη, ένα χρόνο μετά την πρώτη γνωριμία μαζί της, είχε αποκαλύψει:

«Είναι παράξενο. Δεν το 'χα σκεφτεί ποτέ ότι προτού μπω στο παιχνίδι με ήξερε η μαμά μου , αλλά όταν θα βγω θα με ξέρει και η μαμά του γείτονα. Πολλές φορές σκέφτομαι πόσο μεγάλο αντίκτυπο έχει η τηλεόραση τελικά. Και πόσο εύκολα σχηματίζει κανείς γνώμη και άποψη από αυτό που προβάλλεται στην τηλεόραση. Κάποιος που κάθεται στον καναπέ του μπορεί να σου βάλει μια ταμπέλα για μία και μόνο εικόνα σου. Κι αυτό είναι κάτι που ένιωσα στο πετσί μου».