Η Jennifer Aniston και το εγκεφαλικό

Η Jennifer Aniston και το εγκεφαλικό

Η Jennifer Aniston πέρασε το Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο, μετά από ένα ξαφνικό εγκεφαλικό που υπέστη η 75χρονη μητέρα της.

Μπορεί να είχαν να μιλήσουν για περίπου μια ολόκληρη δεκαετία, μπορεί οι σχέσεις του να ήταν οι χειρότερες, όλα όμως ξεχάστηκαν πριν τρία χρόνια, μέχρι που μαμά και κόρη συμφιλιώθηκαν για τα καλά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ο λόγος για την Jennifer Aniston και τη μητέρα της, Nancy Dow, η οποία εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Los Angeles το Σάββατο, έπειτα από ισχυρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η Aniston έτρεξε στο νοσοκομείο μαζί με τον αγαπημένο της Justin Theroux, ο οποίος περίμενε απ' έξω όση ώρα η ηθοποιός βρισκόταν στο δωμάτιο με τη μητέρα της. Η Jennifer δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψης, και ο φακός των παπαράτσι την απαθανάτισε σε στιγμές σύγχυσης και έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

Μητέρα και κόρη δεν μιλιόντουσαν για περισσότερο από μια δεκαετία, μετά από μια συνέντευξη της Nancy στη τηλεόραση το 1996, όπου μίλησε σχετικά με τη σχέση τους. Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, η Jennifer είχε πάρει μετά τηλέφωνο τη μητέρα της και της είχε πει πως «Δεν θα στο συγχωρέσω ποτέ αυτό. Ποτέ» και αυτό ακριβώς έκανε.

Το 2000 η ηθοποιός δεν κάλεσε τη μητέρα της στον γάμο της με τον Brad Pitt, ενώ νωρίτερα η Dow είχε εκδώσει ένα βιβλίο με τον τίτλο «From Mother And Daughter To Friends: A Memoir» («Από Μητέρα και Κόρη σε Φίλες: Μια Βιογραφία»), στην οποία ανέφερε τα προβλήματα στη σχέση της με τη κόρη της, απαλλάσσοντας τον εαυτό της από όποιες κατηγορίες.
Τέλος, το 2001, η Aniston είχε δηλώσει σε συνέντευξή της «Αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι ασθένειας στη ζωή μου, η μητέρα μου».

Σχετικά πρόσφατα, όμως, το 2008, οι δυο τους κατάφεραν να ξεχάσουν το παρελθόν και να αναθερμάνουν τη σχέση τους, με την Aniston να δηλώνει πως «Όλα είναι καλά. Τα πράγματα τώρα είναι καλά μεταξύ μας. Όλα τελείωσαν, ερχόμαστε σε επαφή, μιλάμε, όλα είναι καλά».

Η Nancy Dow ήταν παλιότερα μοντέλο και μεγάλωσε την Aniston μόνη της, καθώς ο πατέρας της Jennifer, John Aniston, εγκατέλειψε την οικογένειά του όταν αυτή ήταν μόλις 9 χρονών. Η κατάστασή της αυτή τη στιγμή θεωρείται κρίσιμη και ο εκπρόσωπος τύπου της Aniston αρνείται να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, λέγοντας πως πρόκειται για ένα προσωπικό οικογενειακό θέμα.