Μία ζωή σαν «Ονειροπαγίδα» η διαδρομή του Γιώργου Καραμίχου γεμάτη ευτυχία με τα 2 του παιδιά

Κατερίνα Μπούσιου
Μία ζωή σαν «Ονειροπαγίδα» η διαδρομή του Γιώργου Καραμίχου γεμάτη ευτυχία με τα 2 του παιδιά

Η πρώτη φορά που έγινε μπαμπάς στα 23 του, η 25χρονη κόρη του Ρεγγίνα και ο 9χρονος γιος του Ντιέγκο Τζων που είναι οι αδυναμίες του, η διεθνής καριέρα και η τηλεοπτική  επιστροφή του Γιώργου Καραμίχου, στο «Μια νύχτα του Αυγούστου» στον ρόλο του Μανώλη Βανδουλάκη. 

Μπορεί να ξεκίνησε την τηλεόραση πριν από 22 χρόνια ο Γιώργος Καραμίχος, αλλά ουσιαστικά κανείς δεν μπορεί να τον ξεχάσει ως τον σέξι - αγρότη μπαμπά στην «Ονειροπαγίδα» που ερωτεύεται το κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, την Μαρία Σολωμού και την κάνει μέλος της οικογένειάς του με τα δύο του παιδιά. Η ζωή του Γιώργου Καραμίχου στη συνέχεια ήταν μία μεγάλη και όμορφη περιπέτεια. Είχε αποκτήσει ήδη την κόρη του Ρεγγίνα στα 23 του και αργότερα ήρθε και ο μικρότερος γιος του Ντιέγκο Τζων.

https://www.instagram.com/p/nS5l27PKvS

Τίποτε δεν έχει μεγαλύτερη αξία στη ζωή του, από αυτή την ευτυχία που νιώθει ως πατέρας. Καμιά επαγγελματική επιτυχία (ούτε και η διεθνή καταξίωση με τον ρόλο του στους «Durrells») δεν μπορεί να τον κάνει να νιώθει τόσο περήφανος, όσο ο ρόλος του ως μπαμπάς της Ρεγγίνας και του Ντιέγκο. Ούτε καν και οι διθυραμβικές κριτικές που λαμβάνει εδώ και λίγες ημέρες για τον ρόλο του ως Μανώλης Βανδουλάκης στο «Μια νύχτα του Αυγούστου».

karamihoskori.jpg

«Η κόρη μου με εκπαίδευσε ως μπαμπά»

Είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές του στο τμήμα Ιστορίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και αργότερα στην δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου όταν έτυχε, όπως λέει να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά: «Ήμουν 23 ετών και δεν ήταν μία απόφαση που είχαμε πάρει από πριν. Μου προέκυψε να περιμένουμε την Ρεγγίνα. Στην αρχή ήμουν μόνο ενθουσιασμένος. Με τη μαμά της χωρίσαμε αμέσως, οπότε ήταν και άλλες δυσκολίες στη μέση και έλλειψη συνεννόησης. Προφανώς δεν ήμουν έτοιμος για πατέρας, έγινα όταν μου έκανε η κόρη μου εκπαίδευση».

https://www.instagram.com/p/CVENe7EI8pn

Ο Γιώργος Καραμίχος από τον Ήλιο στο Queen.gr: Μου λείπει που οι άντρες έπαψαν να φοράνε φουστανέλες

Η Ρεγγίνα σαφέστατα κληρονόμησε το ανήσυχο πνεύμα του, την αγάπη για την περιπέτεια και την καλλιτεχνική του φύση. Μετά τις σπουδές της στην Ολλανδία, αποφάσισε να μετακομίσει στη Δανία, όπου ζει και εργάζεται ως δημιουργός περιεχομένου για ηλεκτρονικά παιχνίδια.

regginakaramihou2.JPG

Ποτέ δεν έζησε στη σκιά του και είναι πάντα χαμηλών τόνων. Σχεδόν μεγάλωσαν μαζί: «Με την κόρη μου για χρόνια δεν ήταν εύκολη η σχέση μας, για άσχετους εξωτερικούς λόγους. Τώρα η σχέση μας είναι εξαιρετική. Περνάμε πολύ καλα μαζί, κάνουμε πολυ καλή παρέα. Το καλοκαίρι περάσαμε ποιοτικό χρόνο μαζίκαι πρόσφατα πήγα στη Δανία όπου έχει μετακομίσει με τον καλό της».

reginakaramihou.JPG

Ούτε και ο ίδιος δεν περίμενε (ξανά) ότι θα γινόταν για δεύτερη φορά μπαμπάς. Με την Μεξικάνικης καταγωγής φίλη του Άλμα απέκτησαν ένα γιο, τον Ντιέγκο Τζων ή Άγγελο με το ελληνικό του όνομα.

https://www.instagram.com/p/BOYspM8ARhe

Τον γιο του, τον χαρακτηρίζει ως ένα σπουδαίο πλάσμα: «Είναι πολύ καλό παιδί, σπουδαίο πλάσμα. Ο μικρός είναι στην τρέλα του σε αυτή την ηλικάι, όλα θέλει να τα μάθει και να τα ξέρει».

karamihosgios.JPG

Για να συμπληρώσει σε άλλη του συνέντευξη: «Με την μητέρα του είμαστε πολύ καλοί φίλοι, δεν ήμασταν ένα ζευγάρι που αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί παιδί. Είμαστε ειλικρινείς από την αρχή. Ο Άγγελος ζει με τη μαμά του κυρίως και από πέρσι ζει εδώ, μετακόμισε και εκείνη στην Αθήνα. Μέχρι να ενηλικιωθεί το παιδί, η βάση μου είναι η βάση του».

https://www.instagram.com/p/CGZOGhCAZIv

Η βάση του Γιώργου μπορεί να είναι στην Αθήνα, αλλά συνεχίζει να έχει επαγγελματικές συνεργασίες με διεθνείς παραγωγές και να κρατά την επαφή του με την άλλη βάση του, το Los Angeles στο οποίο έμεινε και δούλεψε για 9 χρόνια. H βάση της καρδιάς του πάντως παραμένει το νησί του, η Νίσυρος, όπου περνά τα καλοκαίρι του με τα παιδιά του.

https://www.instagram.com/p/Bi9VQEJnb6M

Μετά τον «Ήλιο» στον ΑΝΤ1 φέτος, δίνει μία άλλη διάσταση στον ρόλο του ως Μανώλης Βανδουλάκης στο «Μια νύχτα του Αυγούστου», το sequel της θρυλικής σειράς «Το νησί». Σε εκείνη βέβαια τον ρόλο του είχε ο Αιμίλιος Χειλάκης. Και μοιάζει φέτος να έχει βρει το λιμάνι του.