Μία νύχτα του Αυγούστου αναβιώνει μία ιστορία αγάπης και ένας φόνος - Το sequel από το «Νησί»

Κατερίνα Μπούσιου
Μία νύχτα του Αυγούστου αναβιώνει μία ιστορία αγάπης και ένας φόνος - Το sequel από το «Νησί»

Απόψε η πρεμιέρα της σειράς. Γιάννης Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Μαρία Καβογιάννη, Γιώργος Καραμίχος και Ευγενία Δημητροπούλου, αναβιώνουν τη συνέχεια από το θρυλικό «Νησί». 

Είναι μία από τις τηλεοπτικές παραγωγές που ανέμεναν αρκετοί και απόψε (Κυριακή 2/10) στις 22.00 το βράδυ στην ΕΡΤ 1, κάνει πρεμιέρα το «Μία νύχτα του Αυγούστου», για να μας γυρίσει πίσω σε μία από τις ιστορικότερες σειρές της ελληνικής Τv. Το sequel από το «Νησί» δεν έχει πια την Κατερίνα Λέχου (που ως ρόλος είχε απεβιώσει) αλλά ούτε και τον Στέλιο Μάινα, αλλά έχει αρκετούς από τους προηγούμενους πρωταγωνιστές που συνεχίζουν την ιστορία μας. Γιάννης Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Μαρία Καβογιάννη, Γιώργος Καραμίχος, Τάσος Νούσιας και Ευγενία Δημητροπούλου (ως flashback) δημιουργούν ένα μοναδικό συνδυασμό.

Θυμάστε το ειδύλλιο της Μαρίας Πετράκη και του γιατρού Κυρίτση;

Η Μαρία Πετράκη (Γιούλικα Σκαφιδά), όπως θα θυμάσαι, ήταν η μεγάλη κόρη της Ελένης Πετράκη και του Γιώργη, (Κατερίνας Λέχου και του Στέλιου Μάινα) στο «Νησί» με την μικρότερη αδελφή της Άννα (Ευγενία Δημητροπούλου) να είναι η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα στον σύζυγό της (Γιάννη Στάνκογλου) και τον εραστή της Αιμίλιο Χειλάκη. Μετά την δολοφονία της από τον σύζυγό της, που συντάραξε το μικρό χωριό της Κρήτης και το κλείσιμο της Σπιναλόγκα, ο χρόνος πηγαίνει 6 χρόνια μετά. Η Μαρία είναι πια παντρεμένη με τον Νίκο Κυρίτση και γιατρό στο νησί και έχει υιοθετήσει την κόρη της δολοφονημένης αδελφής της. Η Γιούλικα Σκαφιδά μας ενώνει το χθες με το σήμερα μιλώντας για τον ρόλο της.

https://www.instagram.com/p/CjNYNAmAtUV

Πόσο καλύτερη μπορεί να γίνει μία Νύχτα του Αυγούστου με Στάνκογλου, Σκαφιδά, Καβογιάννη, Καραμίχο;

Ο σύζυγος της Άννας, Ανδρέας Βανδουλάκης έχει κλειστεί στη φυλακή και ο ξάδελφος και εραστής της γυναίκας του Μανώλης Βανδουλάκης, εξαφανίζεται. Εδώ σε αυτό το ρόλο στην θέση του Αιμίλιου Χειλάκη, έχουμε τον Γιώργο Καραμίχο.

Σήμερα ο Γιάννης Στάνκογλου δήλωσε ενθουσιασμένος για τον ρόλο του και αποκάλυψε τι συνδέει τους ηθοποιούς που έπαιζαν τότε στην σειρά: «Είναι μία εξαιρετική δουλειά, χάρηκα πάρα πολύ που κάνω τον ρόλο που είχα κάνει στο «Νησί». Δεν πειράζει, αλλά θα πω μία μεγάλη κουβέντα. Είναι μία σειρά που πιστεύω ότι θα πάει και στο εξωτερικό. Μετά την συμμετοχή μου στο «Νησί» δεν έκανα τηλεόραση για 10 χρόνια. Επι της ουσίας οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν μετά. Αν έχετε παρατηρήσει, οι περισσότεροι ηθοποιοί που συμμετείχαμε στην σειρά, αργήσαμε πολύ να ξανακάνουμε τηλεόραση».