Ο James Franco βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος και η Άννα Βίσση δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της

Πατούλια Κατερίνα
Ο James Franco βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος και η Άννα Βίσση δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της
7856487

Η Άννα Βίσση ολοκλήρωσε την πετυχημένη σειρά εμφανίσεών της στο θέατρο Άλσος και η έκπληξη ήρθε από το κοινό, μιας και την Απόλυτη παρακολούθησε ο James Franco.

H Άννα Βίσση έκλεισε με χολιουντιανό αέρα τις εμφανίσεις της στο Θέατρο Άλσος για φέτος, δίνοντας ραντεβού με τους θαυμαστές της για τον χειμώνα και το Hotel Ερμού.

Στο κατάμεστο Άλσος, η Απόλυτη υποδέχτηκε και πολλούς επώνυμους που έσπευσαν να την απολαύσουν σε αυτό το δροσερό βράδυ του Οκτώβρη. Καλησπερίζοντας τον κόσμο, η Άννα χαιρέτησε τη Μαρίζα Ρίζου η οποία είχε και τα γενέθλιά της, την εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη, την οποία συνόδευε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Fipsterr ενώ η έκπληξη ήταν η παρουσία του ηθοποιού James Franco στο κοινό.

Ο James Franco αγκαλιά με την Άννα Βίσση

Η Βίσση, φρόντισε να καλησπερίσει τον ηθοποιό και στα Αγγλικά, του εξήγησε σε διάφορα σημεία του show πως φλερτάρει μαζί του ενώ επική ήταν η στιγμή που η Απόλυτη ξεκίνησε να τραγουδά τα «Πράγματα» τονίζοντας στον Franco πως θα ερμηνεύσει ένα πολύ παλιό τραγούδι από τα 80s επισημαίνοντας πως έχει ξεχάσει και η ίδια την ηλικία της!


Εννοείται πως μετά το show, Βίσση και Franco πόζαραν μαζί στον φακό με την Άννα να κάνει σταθερό ποστ στο Instagram με τον χολιγουντιανό αστέρα.



https://www.instagram.com/p/CjosmILqPZ9

Ο Franco βρίσκεται στη χώρα μας και η παρουσία του στο Άλσος έγινε χάρη στην καλή φίλη της Άννας Βίσση, την Christine Crocos. Βίσση και Κρόκος έκαναν παρέα την περίοδο που η τραγουδίστρια ζούσε στο Los Angeles ενώ η σκηνοθέτης ήταν η γυναίκα που βοήθησε τη Βίσση στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

Με τον Franco πάντως, πόζαρε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την Βάλια Χατζηθεοδώρου σε ένα επικό στόρι στο Instagram.

Αυτές που δεν έδειξαν να δίνουν σημασία στον Franco ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη. Η νονά του παιδιού της Μαίρης, πόζαρε μαζί με τη μέλλουσα μαμά σε μια βραδινή έξοδο που θύμιζε πενθήμερη εκδρομή όπως τόνισε η Συνατσάκη.

https://www.instagram.com/p/CjoMLEGo4zc