Η Άννα Βίσση σχολίασε τα ρούχα της κόρης της αλλά η Σοφία Καρβέλα την αποκάλεσε όπως όλη η Ελλάδα

Η Άννα Βίσση σχολίασε τα ρούχα της κόρης της αλλά η Σοφία Καρβέλα την αποκάλεσε όπως όλη η Ελλάδα

Μαμά και κόρη έχουν τις πιο απολαυστικές δημόσιες συνομιλίες στα social media.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Η Άννα Βίσση είναι από τις περιπτώσεις καλλιτεχνών που κατά γενική ομολογία ο κόσμος παραδέχεται ότι είναι κορυφαία στο είδος της. Η 64χρονη τραγουδίστρια όλα τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο παραδίδει ερμηνείες και παρουσία επί σκηνής που ξεσηκώνουν το κοινό, γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαίο που όλοι την αποθεώνουν. Με πρώτη απ’ όλες την κόρη της.

Τι συνέβη, όμως, πρόσφατα;

Το σχόλιο της Άννας Βίσση και η απάντηση της Σοφίας Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, από τις κλασικές που δημοσιεύει για να δείξει τα outfits που συνθέτει. Το κοινό της γρήγορα άρχισε να κάνει likes και σχόλια και ανάμεσά τους βρέθηκε και αυτό της μαμάς της.

https://www.instagram.com/p/Cjfp-aWuRgR

«Λατρεύω τον συνδυασμό των χρωμάτων», έγραψε η Βίσση στην 39χρονη κόρη της.

Μόλις η Καρβέλα είδε το σχόλιο, απάντησε στη μαμά της για τα ευχαριστήρια και την αποκάλεσε όπως την αποκαλεί πάνω – κάτω όλη η Ελλάδα.

«Ευχαριστώ, βασίλισσα», έγραψε η Σοφία.

anna_vissi_sofia_karvela_sxolio_queen.jpg

Η Άννα Βίσση πάντα στηρίζει την κόρη της

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Άννα Βίσση σχολιάζει σε κάποια από τις αναρτήσεις της κόρης της. Η τραγουδίστρια στηρίζει την Καρβέλα και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Για παράδειγμα, η Σοφία εμφανίστηκε πριν τρεις εβδομάδες σε ανάρτησή της με τα αθλητικά της ρούχα -ένα κολάν και αθλητικό μπουστάκι-. «Τελείωσα τη δουλειά πριν δύσει ο ήλιος. Σήκωσα βάρη. Έφαγα ψάρι. Ήταν φανταστικό», έγραψε η Σοφία.

https://www.instagram.com/p/Cii8jg2uxIo

Βλέποντας τη φωτογραφία, η 64χρονη τραγουδίστρια εντυπωσιάστηκε με την εκγύμναση του σώματος της κόρης της και γρήγορα θέλησε να σχολιάσει επαινώντας τη και συνοδεύοντας την ατάκα της με ένα emoji με χειροκρότημα.

anna_vissi_sxolio_gia_soma_sofias_karvela.jpg

«Έχτισες σώμα, Sof», έγραψε η Βίσση.

Η βίλα της Άννας Βίσση στην Εκάλη είναι φτιαγμένη JUST for her: Η πισίνα, το τζάκι & το γυμναστήριο