GNTM: Ο Edward Στεργίου, η νέα διεθνής καμπάνια και η πόζα στη Χαλκιδική

GNTM: Ο Edward Στεργίου, η νέα διεθνής καμπάνια και η πόζα στη Χαλκιδική

Πολλοί μίλησαν για αδικία στην περίπτωση του Edward Στεργίου που δεν κατάφερε να βρεθεί ούτε κοντά στον τελικό του GNTM του 2020. Δύο χρόνια μετά, ο Edi παίρνει γλυκιά «εκδίκηση».

«Σημασία έχει να ξέρεις ποιος είσαι και πού θέλεις να φτάσεις. Δεν χρειάζεται να λες πολλά, στα δύσκολα να χαμογελάς και να θυμάσαι πάντα τον λόγο που ξεκίνησες αυτό το ταξίδι»,είχε σχολιάσει πρόσφατα ο γεννημένος την 23 Ιανουαρίου 1996 Edward Στεργίου.

Edward for the win:

Ο πρώην παίκτης του GNTM που κατάφερε να ξεχωρίσει από το γυναικείο κοινό, μπορεί να μην είχε στο ριάλιτι μοντέλων την πορεία που όλοι περίμεναν αλλά στην πραγματική ζωή, το μοντέλο κατάφερε να διαπρέψει κλείνοντας πριν μερικές ημέρες μια ακόμα διεθνή καμπάνια με γνωστό οίκο ρολογιών μετά και την περσινή συνεργασία με τα προϊόντα μακιγιάζ του Yves Saint Laurent.

https://www.instagram.com/p/CjnhvJEj6R5

Μετά την καμπάνια αυτή, ο Έντουαρντ βρέθηκε στο Σάνι της Χαλκιδικής για μια μίνι εξόρμηση και εννοείται πως οι fans του στο Instagram - και η περσόνα της Σούλα Γκλάμορους, έκαναν τα σχόλιά τους.

edi1.JPG

Φάκελος Έντι και GNTM

Και μπορεί το καλοκαίρι να ακούσαμε πολλά για την επιστροφή του Έντι στο GNTM, ο πρώην παίτης δεν κατάφερε τελικά να πάρει τη θέση του κόουτς. Ο ίδιος βέβαια, το καλοκαίρι δεν απέκλειε ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας:

«Θα πάρω τη θέση του κυρίου Kαράβα; Θα πάρω τη θέση της Βίκυς Καγιά; Δεν ξέρουμε δεν ξέρουμε….Η Βίκυ δεν κουνιέται από τον θρόνο της. Πιστεύω θα ήταν ένα ωραίο challenge να πάρω θέση coach, δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες αλλά εγώ τα ακούω γενικά σαν πρόταση. Επίσημες συζητήσεις δεν έχουν γίνει» συμπλήρωσε τότε το μοντέλο στην κάμερα του Alpha.

Πάντως, οι τελευταίες ημέρες βρήκαν τον Στεργίου στη Χαλκιδική όπου έκανε μια μίνι απόδραση την οποία τόνισε πως χρειαζόταν πολύ. Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Στεργίου ήταν στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, όπου είχε μιλήσει για την πορεία στο GNTM αποκαλύπτοντας:

«Ό,τι συμβαίνει, συμβαίνει για καλό, ειδικά από παιχνίδια που μπορούμε να πάρουμε τόσα πολλά πράγματα, με τόσο μεγάλη έκθεση στο κοινό. Η δική μας σεζόν και εγώ ειδικά είχα μεγάλη απήχηση. Αλλά ένα παιχνίδι δεν αρκεί αν δεν το εκμεταλλευθείς σωστά, δεν πεις τα όχι σου, δεν κάνεις σωστές συνεργασίες μετά το παιχνίδι».