Να σας συστήσουμε τη Mamie Gummer

Να σας συστήσουμε τη Mamie Gummer

Η νεαρή αμερικανίδα ηθοποιός μας τράβηξε την προσοχή στη σειρά «The Good Wife» και θελήσαμε να μάθουμε περισσότερα γι αυτήν.

Και, κάπως έτσι, ανακαλύψαμε πως πρόκειται για ένα πολύ εύγευστο μήλο που έπεσε από μια πολύ σημαντική μηλιά. Για να το κάνουμε πιο λιανά: η Mary Willa «Mamie» Gummer είναι η κόρη της «πολλής» Meryl Streep και, όπως βλέπετε, ακολουθεί τα χνάρια της υπέρ-ταλαντούχας μαμάς της.

Η συμμετοχή της στην σειρά «The Good Wife» όπου μας τράβηξε την προσοχή τόσο ώστε να ψάξουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το ξανθό κορίτσι που, η αλήθεια είναι, κάτι μας θύμιζε δεν είναι η πρώτη της, φυσικά, εμφάνιση. Σε ηλικία μόλις τριών ετών, το 1983, βρέθηκε στο πλευρό της διάσημης μαμάς της στην ταινία «Heartburn» αν και το όνομά της εμφανίστηκε στα credits ως Natalie Stern για να μην πέσει θύμα των αδηφάγων δημοσιογράφων. Κέρδισε τις εντυπώσεις και μια πολύ καλή κριτική για την ερμηνεία της από τους New York Times και αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική την οποία σπούδασε στο Northwestern University, μαζί με επικοινωνία. Εμφανίστηκε στο θέατρο μαζί με τον Michael C.Hall («Dexter») και κέρδισε στο θεατρικό της ντεμπούτο το Theatre World Award. Συνέχισε την πορεία της στο θέατρο, βρέθηκε και στο Broadway με την παράσταση «Les liaisons dangereuses» το 2008 και, ένα χρόνο νωρίτερα, το 2007, έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «The Hoax» του Lasse Hallström και την ίδια χρονιά συνάντησε και πάλι τη μαμά της υποδυόμενη τον χαρακτήρα της στην ταινία «Evening» σε νεαρή ηλικία. Η τηλεοπτική της καριέρα δεν είναι αμελητέα, επίσης, με έναν ρόλο της στη μίνι σειρά του HBO «John Adams» αλλά και την συμμετοχή της στην σειρά «The Good Wife».

Διόλου άσχημη η πορεία της Mamie που μπορεί να έχει γονικό πρότυπο δύσκολο να το φτάσει κανείς αλλά έχει και πολλά πολλά χρόνια ακόμα μπροστά της για να τα καταφέρει.