Ποιος ηθοποιός του Hollywood υπερασπίζεται σθεναρά τα κοτόπουλα (ελευθέρας βοσκής και μη);

Ποιος ηθοποιός του Hollywood υπερασπίζεται σθεναρά τα κοτόπουλα (ελευθέρας βοσκής και μη);

Άλλο ένα χάρισμα του Ryan Gosling που θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το τίτλο του τέλειου άντρα.

Το ξέρουμε ότι έχετε βαρεθεί να διαβάζετε για το Ryan Gosling, αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι τις φωτογραφίες του δεν τις έχετε χορτάσει ακόμα, για αυτό και στη photogallery από επάνω σας έχουμε mini υλικό του πρωταγωνιστή του Crazy, Stupid, Love.

Το αγόρι που τελικά έχει κοιλιακούς όπως γράψαμε προχτές βρέθηκε πάλι στην επικαιρότητα με τις δηλώσεις του για τα κοτόπουλα και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν εταιρίες τροφίμων οι οποίες ουσιαστικά προκαλούν το τέλος τoυς με μία διαδικασία αργού θανάτου που τα πουλερικά σκάνε από τον πανικό τους.

Ο ζωόφιλος Ryan που παλαιότερα τα έχει βάλει με τα McDonalds και τα KFC στέλνοντας επιστολές διαμαρτυρίας, ζήτησε από τους αρμόδιους να επικυρώσουν με νόμο την καλύτερη μεταχείριση των κοτόπουλων γιατί αξίζουν τον ίδιο σεβασμό που δείχνουν οι άνθρωποι στα σκυλιά και τα γατιά, τα οποία προστατεύονται από το νόμο.

Δεν το βλέπω ούτε για μοσχάρι, ούτε για κοτόπουλο πάντως το Ryan μας στην επόμενη παραγγελία σε εστιατόριο. Άραγε στη ταινία Crazy, Stupid, Love που πρωταγωνιστεί (και έχουμε και διαγωνισμό) να έβαλε κασκαντέρ σε κάποια σκηνή που τρώει κρέας σε restaurant;