Ο Γιώργος Τσούλης έγινε μπαμπάς και μόλις μας έδειξε την πρώτη φωτογραφία του μωρού

Ο Γιώργος Τσούλης έγινε μπαμπάς και μόλις μας έδειξε την πρώτη φωτογραφία του μωρού

Ο διάσημος σεφ και η σύζυγός του υποδέχτηκαν στον κόσμο το μωράκι τους και έχουμε το πρώτο post.

Μόλις πριν μερικά 24ωρα κυκλοφόρησαν τα νέα ότι ο Γιώργος Τσούλης έγινε μπαμπάς και υποδέχτηκε στον κόσμο με την σύζυγό του, Μαριαλένα, το πρώτο τους παιδάκι.

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Τσούλη με το μωράκι και τη σύζυγό του

Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα ο διάσημος σεφ να κάνει την πρώτη του ανάρτηση με το μωράκι.

https://www.instagram.com/p/CjxXY0Fs090

«14.10.2022 ήρθε στη ζωή το παιδάκι μας… το δικό μας ΘΑΥΜΑ! Τα συναισθήματά μας είναι απερίγραπτα.. ένα τόσο δα πλασματάκι που μας έφερε τόσο μεγάλη χαρά!! Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Μαριαλένα μου, που μου έκανε το καλύτερο δώρο.. Ευχαριστούμε πολύ τη γιατρό μας @sofiadiamantop που ξέρει πολύ καλά ότι χωρίς εκείνη δεν θα είμασταν σήμερα εδώ!», έγραψε ο Τσούλης για να συνοδεύσει δύο υπέροχες φωτογραφίες, μία με τα ποδαράκια του μωρού και μία με την εκλεκτή της καρδιάς του στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Η ανάρτηση από την εγκυμοσύνη της συζύγου του

Στα τέλη του Σεπτεμβρίου, ο Τσούλης έκανε μία ανάρτηση, η οποία δείχνει από τη μία τη μαμά της συζύγου του έγκυο στη σύζυγό του και από την άλλη τη σύζυγό του έγκυο στο αγοράκι τους.

https://www.instagram.com/p/Ci164K2MOWa

«Συνήθως δεν ανεβάζω τέτοιες φωτογραφίες, τη συγκεκριμένη όμως ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας. Αριστερά η μαμά της Μαριαλένας έγκυος στην Μαριαλένα.
Δεξιά η Μαριαλένα έγκυος στο δικό μας παιδί!
Τα συναισθήματα που νιώθω κοιτάζοντας τη φωτογραφία είναι απερίγραπτα. Ανυπομονώ να έρθει ο μικρός μας!», έγραψε για να συνοδεύσει τις φωτογραφίες.

Ο γάμος του ζευγαριού

Ο 33χρονος Γιώργος Τσούλης, που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, παντρεύτηκε με την καλή του στις 25 Ιουνίου σε μία ρομαντική τελετή παρουσία καλών τους φίλων και συγγενών.

https://www.instagram.com/p/CfO4aMvMwGu

Η νύφη φόρεσε ένα πολύ κομψό νυφικό, χωρίς υπερβολές σε κεντήματα και υφάσματα και ο γαμπρός ένα κλασικό κοστούμι.