Ο Maestro γίνεται μάρτυρας ενός μεγάλου μυστικού - Η συγκλονιστική σκηνή της Μαρίας Καβογιάννη

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Maestro γίνεται μάρτυρας ενός μεγάλου μυστικού - Η συγκλονιστική σκηνή της Μαρίας Καβογιάννη

Το δεύτερο επεισόδιο του Maestro με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια και μία σκηνή που θα μας κόψει την ανάσα.  

Η πρωτοφανής για τα τηλεοπτικά δεδομένα της επιτυχίας του Maestro από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες για την συνέχεια. Η εξέλιξη θα μας κόψει την ανάσα και μία σκηνή, θα μας σοκάρει αλλά παράλληλα θα μας προβληματίσει. O δάσκαλος Χριστόφορος Παπακαλιάτης κινδυνεύει μαθαίνοντας μυστικά που δεν έπρεπε και η Μαρία Καβογιάννη θα γίνει το μεγάλο θύμα της ιστορίας μας.

https://www.instagram.com/p/Cjz8VO2obvg

Η ρεαλιστική σκηνή βίας και ο έρωτας

Ο δημιουργός του Maestro, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μας είχε προιδεάσει όταν μας έλεγε πριν από λίγες ημέρες, πως το πρώτο επεισόδιο της σειράς, ήταν η γνωριμία του κοινού με τους ήρωές τους και πως αργότερα θα δούμε να εξελίσσεται δυναμικά η πλοκή της ιστορίας του. Ένα σενάριο με κοινωνικό αποτύπωμα, όσων μας έχουν απασχολήσει και μας έχουν σοκάρει τα τελευταία χρόνια.

maestro_defteroepeisodio.jpg

Ο Μaestro έκανε πρεμιέρα και Καβογιάννη, Αλεξίου και Αλμπάνης αποθεώθηκαν από το κοινό

https://www.instagram.com/p/Cjp5WhtN9jp

Στο δεύτερο επεισόδιο θα δούμε τη ζωή της Μαρίας, της γλυκιάς ιδιοκτήτριας της ταβέρνας και την σκληρή της μοίρα. Όσα κρύβει πίσω από το χαμόγελό της και πίσω από την μάσκα της, με πρόσχημα την πανδημία. Ο σύζυγός της την κακοποιεί εδώ και χρόνια, αλλά στην συγκεκριμένη σκηνή εκτός από εκείνη και ο γιος της θα εισπράξει τον θυμό του. Στην απόδοση της, η συγκεκριμένη σκηνή κόβει την ανάσα. Όσα και εκείνα που θα ακολουθήσουν. Η κλειστή κοινωνία του νησιού δεν αντιδρά και εκείνη βυθίζεται στην απόγνωση με μόνη της αγωνία την ακεραιότητα του γιου της. Θυσιάζεται ως μάνα για να προστατέψει τη ζωή του, καταστρέφοντας, παράλληλα και την δική της.

Ο γιος της μαζί με τον γιο του Φάνη και αδελφό της Κλέλιας, θα θελήσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Και ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) θα βρεθεί στην πιο δύσκολη στιγμή τους, για να προσφέρει σωτηρία.

albanis_maestro2.jpg

Ο Μιχάλης και γιατρός του νησιού (Αντίνοος Αλμπάνης) τον προειδοποιεί πως μπαίνει σε επικίνδυνα νερά, όταν εκείνος απορεί γιατί κανείς δεν αντιδρά. Υπάρχουν πολλά μυστικά που θα αρχίσουν να βγαίνουν στο φως. Ο σύζυγος της Μαρίας, είναι μπλεγμένος και στις παρανομίες του Φάνη και αυτή η συναλλαγή θα φέρει ακόμη και τον θάνατο.

Και μέσα στο μαύρο αυτό σκηνικό, ένας έρωτας ανθίζει με εμπόδια. Η Κλέλια δείχνει το ενδιαφέρον της στον Ορέστη και προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις του.