Λίγο πριν το makeover στο GNTM, ξεκίνησαν οι οικειοθελείς αποχωρήσεις

Πατούλια Κατερίνα
Λίγο πριν το makeover στο GNTM, ξεκίνησαν οι οικειοθελείς αποχωρήσεις

Ακόμα δεν ξεκίνησε το GTNM και είχαμε όχι μία αλλά δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις μέσα σε ένα επεισόδιο.

Έχουμε περάσει από τη φάση των auditions και του bootcamp στο σπίτι του GNTM και στις δοκιμασίες. Κι ενώ είμαστε ένα βήμα πριν το makeover που σίγουρα θα φέρει αντιδράσεις και κλάματα στα φετινά επίδοξα μοντέλα, οι οικειοθελείς αποχωρήσεις ξεκίνησαν νωρίς νωρίς.

Οικειοθελής αποχώρηση Νούμερο ένα

Πρώτη ανακοίνωσε την απόφασή της στις συμπαίκτριές της η Εβελίνα, ένα από τα φαβορί του φετινού GNTM.

«Δεν μπορώ να συνεχίσω, νιώθω ότι έχω ταλαιπωρηθεί πολύ. Αποφάσισα με την ωριμότητα που έχω να αποχωρήσω και να αντιμετωπίσω το πρόβλημα υγείας μου. Έχω θέμα με τα γόνατά μου, χρειάζονται ειδική μεταχείριση για να συνέλθουν. Θεώρησα ότι είναι καλύτερο να φύγω» είπε η Εβελίνα η οποία ζήτησε από τις συμπαίκτριές της να αποφύγουν το ξεκατίνιασμα.

Κι ενώ στο σετ μπλέξαμε με μακριές τουαλέτες και μπαλάκια του τένις, ήρθε η ώρα να εμφανιστούν οι παίκτριες μπροστά στους κριτές.

Οικειοθελής αποχώρηση Νούμερο 2

Κι εκεί ήρθε μια ακόμα οικειοθελής αποχώρηση, με την Έφη να φεύγει για προσωπικούς λόγους.

«Δεν θα μπορέσω να συνεχίσω το υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Δεν θέλω να στερήσω τη θέση από αυτά τα πλάσματα και έχει προκύψει ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα οπότε δεν μπορώ να συνεχίσω. Λυπάμαι κι εγώ πολύ γιατί με αγακλιάσατε, θέλω να πω χίλια ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε και μαζί αγκαλιάσατε και όλες τις γυναίκες της δικής μου ηλικίας», είπε η Έφη.

H επόμενη ημέρα βρίσκει το GNTM χωρίς αποχώρηση από την μεριά των κριτών που αποφάσισαν να μην δώσουν φωτογραφία στις υπόλοιπες τέσσερις παίκτριες που περίμεναν να ακούσουν το όνομά τους για να μην καταλάβει η μία από αυτές πως θα ήταν εκείνη που αποχωρεί.

https://www.instagram.com/p/Cj1GqCsjRPD

Το Twitter δεν είδε με καλό μάτι το μπαράζ οικειοθελών αποχωρήσεων και απορεί για το αν θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια, ειδικά σε εκείνο των μεταμορφώσεων στα μαλλιά, κι άλλα κορίτσια να παρατάνε το όνειρο να γίνουν διάσημα μοντέλα.