Το μανιάτικο CSI: Στη Γη της ελιάς έχουμε νέο φόνο και έναν νέο ήρωα που φέρνει αναστάτωση

Κατερίνα Μπούσιου

Ο υπόκοσμος θριαμβεύει, φόνοι και απαγωγές στη Γη της ελιάς προκαλούν ανησυχία, όπως και η άφιξη του Σωκράτη Δρακόπουλου. 

Στη Γη της ελιάς, εκτός από την αγάπη και τις ίντριγκες, έχουμε τον υπόκοσμο να θριαμβεύει, με συνεχείς απαγωγές και δολοφονίες. Αλλά ανάμεσα σε έναν νέο φόνο που έχουμε στα επόμενα επεισόδια και μία απαγωγή, έχουμε και τον ερχομό ενός νέου ήρωα που δεν έρχεται για να φέρει χαρά. Διεκδικεί αυτό που πιστεύει πως του ανήκει.

Ο Σωκράτης διεκδικεί την κόρη του

Ο Αποστόλης Τότσικας έρχεται στην Μάνη με άγριες διαθέσεις, για να υποδυθεί τον Σωκράτη Δρακόπουλο, γοητευτικό και πετυχημένο επιχειρηματία που ζει στο εξωτερικό (τι άλλο θα έκανε άλλωστε ο ηθοποιός) και έτσι συνεργάζεται ξανά με τον δημιουργό της Γης της ελιάς Ανδρέα Γεωργίου, μετά το «Μπρούσκο». Ο Σωκράτης εμφανίζεται δυναμικά, αναζητώντας την κόρη του και δεν είναι άλλη από την μικρή Αγγελική η οποία μεγαλώνει στο σπίτι των Βρεττάκων με τον Μάνο και την Μαρίνα, υπό την υψηλή προστασία του Ισίδωρου.

Η Μυρτάλη εκτός εαυτού στη Γη της ελιάς και η Αθηνά σε πένθος μετά τον θάνατο του Ιάκωβου

Η Αντιγόνη πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει την ταυτότητά του. Είχαν έναν επεισοδιακό δεσμό και χωρισμό, τα χρόνια που ήταν φοιτήτρια της Ιατρικής. Άλλωστε σχεδόν ποτέ δεν τον έχει αναφέρει. Εκείνος θα έρθει να διεκδικήσει την κόρη που ούτε έχει γνωρίσει, ούτε έχει αγαπήσει. Όμως δε θα τα καταφέρει, γιατί θα βρει την αντίσταση του παππού Ισίδωρου. Ο οποίος καλείται να υπερασπιστεί την κόρη του και το παιδί, αλλά και την νέα οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τον Μάνο και την Μαρίνα.

Μέχρι να συμβούν αυτά, έχουμε την ηχηρή εξαφάνιση της Κατερίνας, την αποκάλυψη της απάτης της, την απαγωγή του μωρού του Φίλιππου και της Βασιλικής, αλλά και ένα φόνο. Η Ράινα πέφτει θύμα του κυκλώματος του Δημοσθένη και βρίσκει τραγικό θάνατο, ο οποίος βιντεοσκοπείται και τον βλέπουν όλοι στο διαδίκτυο. Ο Κουράκος είναι σε απόγνωση γιατί δεν έχει καταφέρει να συλλάβει ακόμη κανέναν από τους ενόχους. Στο CSI θα τους είχαν ήδη βρει.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης