Η Γη της ελιάς έχει και άλλες εκπλήξεις για τη Βασιλική και για έναν πρωταγωνιστή που...εξαφανίζεται

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της ελιάς έχει και άλλες εκπλήξεις για τη Βασιλική και για έναν πρωταγωνιστή που...εξαφανίζεται

Η Αρετή θα της κάνει το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να κάνει μία μητέρα στο παιδί της. Ίσως για αυτό το λόγο δούμε τον γιο της Στέφανο να...εξαφανίζεται από τη σειρά. 

Δεν ξέρω αν θα το δεις ως κάτι ακραίο αυτό που σήμερα θα σου αποκαλύψουμε, αλλά όσα γίνονται από την πρεμιέρα της σειράς η Γη της ελιάς, είναι άλλωστε κοντά στα όρια. Συνεχείς ανατροπές, δράση και εκπλήξεις χωρίς τέλος. Δεν είναι τυχαίο που το κοινό δείχνει ξανά την προτίμησή του και αυτή εκφράζεται στα νούμερα τηλεθέασης. Μόνο που σίγουρα, θα απορήσετε γιατί θα περάσει ξανά τόσα βάσανα η Βασιλική και για ποιο λόγο δεν θα ξαναδούμε μετά τον γάμο του τον Στέφανο. Ούτε και τον ηθοποιό που τον υποδύοταν, δηλαδή τον Liam Ireland.

Η Αρετή δηλητηριάζει την κόρη της

Η Βασιλική δεν θα βρει χαρά, αυτή τη χρονιά στη Γη της ελιάς. Σου έχουμε πει άλλωστε πως εκείνη και ο Φίλιππος θα πέσουν θύματα απαγωγής με την Χάιδω και την Αρετή στα όρια τους, λόγω της αγωνίας για τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/Ciry8mWs-XD

Η Γη της ελιάς ξεκινά και η απαγωγή του Φίλιππου και της Βασιλικής φέρνει την ανατροπή

Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου όμως, αποφάσισε να πάει το ρόλο της Αρετής ένα level παραπάνω και τις σκληρές δοκιμασίες της Βασιλικής να ξεπερνούν τα όρια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν μπορεί να συγχωρήσει στην κόρη της, ότι κάλεσε στο γάμο της, τη σύντροφο του πατέρ της και η Εύα, γίνεται η αφορμή για να αποφασίσει η Αρετή να δηλητηριάσει την κόρη της. Με την βοήθεια μάλιστα της Ασπασίας. Η Βασιλική θα φτάσει ένα βήμα πριν το θάνατο από την ίδια της την μητέρα. Δεν θα το χωρά ανθρώπινος νους αυτό το συμβάν. Όμως θα γλιτώσει τον κίνδυνο. Η Αρετή δεν θα γλιτώσει όμως από τις αποκαλύψεις. Όσο και αν θελήσει να κρύψει την ενοχή της.

https://www.instagram.com/p/CUuFLjaIAJ4

Ομολογουμένως ακραία συμπεριφορά, ακόμη και για σειρά μυθοπλασίας. Πάντως αυτή την στροφή σε φονικά και βία, οι τηλεθεατές δεν την έχουν ακόμη...καλοδεχτεί. Αρκετοί είναι εκείνοι που ζητούν από τον Ανδρέα Γεωργίου να περιορίσει λίγο τον ωμό ρεαλισμό.

https://www.instagram.com/p/CirpQAir8vS

Στα επόμενα επεισόδια έχουμε το γάμο της Μαρίνας και του Μάνου, αλλά και αργότερα τον γάμο του Στέφανου με την Ελένη στην Ισπανία. Φυσικά θα πάει τόσο η Βασιλική όσο και ο πατέρας τους Στάθης, αλλά αμφίβολο είναι αν θα δούμε και την Αρετή.

https://www.instagram.com/p/CdsTthLIzxX

Το ζευγάρι δυστυχώς από ότι λένε οι πληροφορίες δεν θα μείνει για πολύ καιρό ευτυχισμένο. Θα χωρίσουν λίγο καιρό αργότερα και με αυτό τον τρόπο θα χάσουμε και τα ίχνη του Liam Ireland που υποδυόταν τον Στέφανο. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως δεν θα συνεχίσει στη σειρά για πολλά επεισόδια ακόμη.