Η Μυρτάλη εκτός εαυτού στη Γη της ελιάς και η Αθηνά σε πένθος μετά τον θάνατο του Ιάκωβου

Η Μυρτάλη εκτός εαυτού στη Γη της ελιάς και η Αθηνά σε πένθος μετά τον θάνατο του Ιάκωβου

Ο λατρεμένος Βο του Twitter έχει ήδη μετακομίσει τηλεοπτικά στους Παγιδευμένους και στη Γη της ελιάς μαθαίνουν το θάνατό του. Η Μυρτάλη έτοιμη να εκνευρίσει τους τηλεθεατές, τα βάζει με τον Ισίδωρο.  

Χάθηκε η ψυχραιμία στο κοινό της Γης της ελιάς στο χθεσινό επεισόδιο και αναμένεται να χαθεί περισσότερο με όσα θα κάνει η Μυρτάλη. Από ένα συμπαθητικό κορίτσι έγινε η πιο σκληρή και αντιπαθής στους τηλεθεατές, ως ρόλος και τα μηνύματα στο Twitter την έκαναν trend για μία ακόμη φορά. Θα πάρει μία απόφαση που φέρνει μεγάλη ταραχή στην οικογένεια, την ίδια στιγμή που οι Βρετάκοι, θρηνούν την ξαφνική απώλεια ενός αγαπημένου τους προσώπου.

Η Μυρτάλη θέλει να γίνει το μεγάλο αφεντικό

Την ίδια στιγμή που βρίσκεται σε σύγχηση με τα προσωπικά της (Χρήστος ή Αλέξης), την ίδια τρικυμία έχει στο μυαλό της η Μυρτάλη στα επιχειρηματικά της, στη Γη της ελιάς. Στην δική της εταιρεία βρίσκεται σπάνια (σαν τον Αστέρη στον Σασμό) και όταν το θυμάται ασχολείται με την πατρική επιχείρηση.

Η Γη της ελιάς είχε εντάσεις - Η Μυρτάλη «έκαψε» την Αθηνά στο δικαστήριο και το Twitter ξεσηκώθηκε

https://www.instagram.com/p/CjeufAuqZI0

Σε μία κατάσταση εκτός εαυτού (ξανά) έρχεται σε ολομέτωπη σύγκρουση με τον Ισίδωρο και χωρίς σεβασμό για το θείο της, τον βγάζει εκτός εταιρείας. Σε αυτό θα βρει απέναντί της και τον Μάνο αυτή τη φορά. Η διαμάχη θα διακοπεί για λίγο, με τα δυσάρεστα νέα που έρχονται στη Μάνη.

https://www.instagram.com/p/CdtctvnrwlG

Ο λατρεμένος Βο, ο Ιάκωβος Βρετάκος, ο οποίος έφυγε στην Ισπανία λόγω της σοβαρής ασθένειας που κανείς δεν ήξερε, πεθαίνει. Και πως αλλιώς θα γινόταν, αφού ο ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης πρωταγωνιστεί πλέον στη σειρά Παγιδευμένοι. Την είδηση του θανάτου γνωστοποιεί ο φίλος του Λυκούργος στους υπόλοιπους που μένουν εμβρόντητοι με όσα ακούν. Η περιουσία του και το που θα μοιραστεί θα έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ το δαχτυλίδι του, πριν καταλήξει στον Μάνο, θα το χρησιμοποιήσει (ήδη το έχουμε δει σε κάποιες παρανομίες) ένας στενός του συνεργάτης. Τα νέα για τον θάνατο του Ιάκωβου συγκλονίζουν φυσικά την Αθηνά στη φυλακή. Κρίμα γιατί υπήρξαν ένα πολύ ωραίο τηλεοπτικό δίδυμο. Η συμπεριφορά ωστόσο της Μυρτάλης έχει συγκλονίσει το κοινό στο Twitter. Για άλλους λόγους. Πια δεν την αντέχουν καθόλου.