Οι δύσκολες στιγμές της Αθηνάς στη Γη της ελιάς και ο θάνατος που συγκλόνισε την Άντζελα Γκερέκου

Κατερίνα Μπούσιου
Οι δύσκολες στιγμές της Αθηνάς στη Γη της ελιάς και ο θάνατος που συγκλόνισε την Άντζελα Γκερέκου

Η απώλεια του στενού φίλου της Άντζελας Γκερέκου και οι δύσκολες συνθήκες που θα συναντήσει στη Γη της ελιάς. 

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά για την Αθηνά της Γης της ελιάς είναι δύσκολη σεναριακά, με αρκετές ανατροπές. Δύκολα ωστόσο ήταν και τα τελευταία 24ωρα για την Άντζελα Γκερέκου με την απώλεια στενού της οικογενειακού φίλου. Η ανάρτησή της, ήταν συγκινητική για τον «αδελφό» της, όπως τον χαρακτήρισε.

https://www.instagram.com/p/CfMc8oMIB7T

«Ευλογημένοι που τον είχαμε στη ζωή μας»

Χωρίς να μας δίνει αρκετά στοιχεία παρά μόνο το μικρό του όνομα, η Άντζελα Γκερέκου με δύο αναρτήσεις της, αποχαιρέτησε ένα πολύ στενό φίλο της οικογένειας και του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο Στέφανος, υπήρξε μέλος της οικογένειάς τους και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός, καταλαβαίνουμε ότι ήταν πάντα στο πλευρό τους. Η ανάρτησή για την δεύτερη μεγάλη απώλεια που βιώνει τον τελευταίο χρόνο, μετά από εκείνη του συζύγου της, είναι άκρως συγκινητική.

https://www.instagram.com/p/CjxUQmroL0l

Και όπως γράφει: «Ο Στέφανος ήταν μέλος της οικογένειας μας. Ανιδιοτελής φίλος, πιστός, δοτικός, σπάνιος, γεμάτος αγάπη για όλους μας. Αδελφός μας. Για 25 ολόκληρα χρόνια πάντα δίπλα μας και στα όμορφα και στα δύσκολα. Ειμαστε ευλογημένοι που τον είχαμε στην ζωή μας. Τώρα πρέπει να τον αποχαιρετήσουμε έτσι ξαφνικά που έφυγε και πονάμε πολύ όπως σε κάθε απώλεια αγαπημένων μας! Σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στην οικογένεια μας. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας. Θα σε αγαπάμε, πάντα. Ο φίλος σου που λάτρευες σε περιμένει».

Δύσκολες στιγμές και ως Αθηνά

Απώλειες βιώνει και ως τηλεοπτικός ρόλος, ως Αθηνά, στη Γη της ελιάς, η Άντζελα Γκερέκου. Η είδηση του θανάτου του Ιάκωβου, την βρίσκει στη φυλακή και η επιστολή που της έχει αφήσει θα την συγκλονίσει. Τώρα καταλαβαίνει την αιτία του ξαφνικού χωρισμού τους. Τα λόγια του θα της δώσουν δύναμη και αυτή πιστέψτε μας, θα της χρειαστεί.

Η Μυρτάλη εκτός εαυτού στη Γη της ελιάς και η Αθηνά σε πένθος μετά τον θάνατο του Ιάκωβου

https://www.instagram.com/p/CdtctvnrwlG

Και δεύτερη φορά πέφτει θύμα ξυλοδαρμού στην φυλακή και η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Η ζωή της πλέον κινδυνεύει, αλλά η μόνη της ελπίδα, είναι πια, να ανακαλύψει ο Γιώργης Κουράκος, τον πραγματικό δολοφόνο του Δημήτρη. Αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί. Και έτσι στην ουσία από τα τέλη της χρονιάς, θα την δούμε να επιστρέφει στη Μάνη και να διεκδικεί να κρατήσει το μερίδιό της στην επιχείρηση των Βρετάκων. Τρίτη δυσκολία στο δρόμο της θα είναι αυτή. Αλήθεια, μέχρι το τέλος της σεζόν, θα την δούμε πραγματικά ευτυχισμένη;