Η Γη της ελιάς προκάλεσε την αντίδραση του Twitter - Το λάθος σε μία σκηνή και το νέο ειδύλλιο

Η Γη της ελιάς προκάλεσε την αντίδραση του Twitter - Το λάθος σε μία σκηνή και το νέο ειδύλλιο

Ο Στάθης τα ξαναβρίσκει με την Ιουλία και ο Κουράκος με την Ευτυχία είναι το νέο ζευγάρι της σειράς; Ανάμεσα στους έρωτες, μία σκηνή βίας στη Γη της ελιάς προκάλεσε αντιδράσεις για την ωμή βία. 

Ωμή βία και ρεαλισμός αλλά και έρωτας και ρομαντικές συναντήσεις. Αυτός ο περίεργος συνδυασμός υπήρξε στο χθεσινό επεισόδιο στη Γη της ελιάς και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις από τους τηλεθεατές. Το κοινό στο Twitter διαμαρτυρήθηκε για την σκληρή σκηνή και διχάστηκε για την επανένωση της Ιουλίας με τον Στάθη και το νέο ειδύλλιο του Γιώργη με την Ευτυχία. Την ίδια στιγμή που οι πρωταγωνιστές ταξίδεψαν στην Ισπανία για τον γάμο του Στέφανου, τον οποίο θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

https://www.instagram.com/p/CjFsGCFtmBx

Τα σύννεφα στην σχέση Στάθη και Εύας

Οι Twitterάδες συνήθως κάνουν τις πιο καλές παρατηρήσεις όταν βλέπουν μία τηλεοπτική σειρά όπως η Γη της ελιάς, γιατί θυμούνται με κάθε λεπτομέρεια τι είχε συμβεί στο παρελθόν και βρίσκουν τις αντιφάσεις. Ο Στάθης (Πασχάλης Τσαρούχας) την περσινή χρονιά έτρωγε στην ταβέρνα μετά το διαζύγιό του. Φέτος τον έχει πιάσει λαχτάρα για σπιτικό φαγητό, μόνο που η Εύα δεν προλαβαίνει λόγω της καριέρας της να είναι στην κουζίνα της. Η συμβίωση δεν πηγαίνει καθόλου καλά και εκείνος κάθε φορά ζητά βοήθεια και συνταγές από την κόρη του, για να μαγειρέψει μόνος του. Οι τριγμοί στην σχέση του τον ξαναγυρνούν στο παρελθόν του.

Αυτή τη φορά όμως ενώ ήταν έτοιμος να μαγειρέψει, ένα τηλεφώνημα της Ιουλίας τον αποσυντόνισε πλήρως. Και τα παράτησε όλα για να ξαναβρεθεί με την πρώην αγαπημένη του. Το αν θα τα ξαναβρούν και ως ζευγάρι, Στάθης και Ιουλία, είναι δύσκολο ακόμη να το πούμε, αλλά ότι θα το παλέψει η Εύα για να μην τον χάσει, αυτό είναι σίγουρο. Πάντως ο έρωτάς του Στάθη δεν έχει σβήσει εντελώς για την νεανική του αγάπη, την Ιουλία.

Η Γη της ελιάς είχε εντάσεις - Η Μυρτάλη «έκαψε» την Αθηνά στο δικαστήριο και το Twitter ξεσηκώθηκε

https://www.instagram.com/p/CdfXkxjoOsS

Την ίδια στιγμή, ο πρώην σύζυγος της Ιουλίας, ο αστυνόμος Κουράκος είδε τυχαία τον Στάθη να μπαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και αντί να κάνει σκηνή ζηλοτυπίας, άρχισε να φλερτάρει την Ευτυχία. Αγνοεί ότι και εκείνη έχει κάνει φόνο και οι τηλεθεατές διχάστηκαν. Τα fun club πήραν θέση και θέλουν περισσότερο την Ιουλία να είναι ζευγάρι με τον Στάθη, παρά με τον αστυνόμο. Τα υπερσίπ ζευγάρια έχουν κόντρα.

Πάντως χθες το βράδυ μία σκηνή με το παράνομο κύκλωμα με αρχηγό τον Δημοσθένη σε δράση στον κόσμο της νύχτας και μία πολύ ρεαλιστική στην απόδοση δολοφονία, έφερε την αντίδραση του κοινού για την ώρα προβολής, καθώς η σειρά μεταδίδεται σε ώρα που μπορεί και κάποια ανήλικα παιδιά να την παρακολουθούν. Σπάνιο αυτό, γιατί δεν μιλάμε για κωμωδία που τραβά περισσότερο το νεανικό κοινό, ωστόσο υπήρξαν αρκετά σχόλια με κοινή άποψη, για την χρησιμότητα μίας τέτοιας σκηνής.