Άγνωστο παρασκήνιο: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ψέματα για το όνομά της για να μην την αναγνωρίσουν

Άγνωστο παρασκήνιο: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ψέματα για το όνομά της για να μην την αναγνωρίσουν

Μία άγνωστη πτυχή του παρελθόντος της αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της.

Η συνέντευξη της Κοραλίας Καράντη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show παίχτηκε από αρκετά Μέσα ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της, Happy Day, σχολίασε τις δηλώσεις της ηθοποιού περί θέλησης διατήρησης της ανωνυμίας της με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή έλεγε ψέματα για το όνομά της

Η 40χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη μερικά χρόνια πριν, όταν πήγε σε γνωστό ιατρικό κέντρο για να κάνει εξετάσεις για β’ χοριακή (σ.σ. Η εξέταση για την έγκαιρη διάγνωση και την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης).

«Θέλω να σας πω μία προσωπική ιστορία να γελάσετε. Όταν ήμουν έγκυος στο πρώτο παιδί και έπρεπε να κάνω μία β’ χοριακή σε ένα πολύ γνωστό κέντρο και δεν ήθελα να πάω με το επώνυμό μου για να μην ακουστεί και μαθευτεί. Θα έκανα και β’ χοριακή. Και λέω ‘Ματίνα Σοφού’. Δίνω, όμως, τα στοιχεία της ταυτότητάς μου, το ΑΜΚΑ μου, κτλ, γιατί δεν πας έτσι για εξετάσεις. Μετά από κάνα χρόνο, ξαναπάω στο ίδιο κέντρο για να κάνω άλλες εξετάσεις και λέω αυτό είναι το ΑΜΚΑ μου. ‘Α Ματίνα Σοφού’. Με κοιτάνε. Είχα πει το κανονικό. Μπερδεύεσαι αν τα χρησιμοποιείς όλα μαζί. Δηλαδή πας λίγο να το παίξεις incognito και μετά γίνεσαι ρεζίλι», είπε η Τσιμτσιλή στους συνεργάτες της.

https://www.instagram.com/p/CfPYWqtjdiX

Η οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι παντρεμένη με τον ποινικολόγο Θέμη Σοφό από τις 25 Ιουνίου του 2011. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Νάγια (9 ετών), τη Μαίρη (8 ετών) και τον Γιάννη (4 ετών).

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο μαζί και κάθε φορά που η Σταματίνα αναφέρεται στον σύζυγό της δεν μπορεί παρά να εκφράσει τη μεγάλη αγάπη της. Τον Αύγουστο, για παράδειγμα, η οικογένεια είχε πάει διακοπές και η Τσιμτσιλή έκανε ένα story με τον Σοφό, γράφοντας πάνω: «Πάντα στο πλευρό σου».

tsimtsili3.jpg