«Θα είμαι πάντα στο πλευρό σου» - Η τρυφερή αφιέρωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον σύζυγό της

«Θα είμαι πάντα στο πλευρό σου» - Η τρυφερή αφιέρωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον σύζυγό της

Η βραδινή έξοδος με τον Θέμη Σοφό και τα 11 υπέροχα χρόνια του γάμου τους. 

Μπορεί στην Πάρο να έχουν το εξοχικό τους σπίτι, αλλά η οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού, συνηθίζει κάθε καλοκαίρι να κάνει εξορμήσεις και σε άλλα νησιά. Μαζί με τα τρία παιδιά τους, βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στην Αστυπάλαια και η ρομαντική έξοδος του ζευγαριού, ήταν η ωραιότερη αφορμή για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, λίγες μέρες μετά την επέτειο για τα 11 χρόνια του γάμου τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: To άλμπουμ των καλοκαιρινών της διακοπών θα σε πείσει να πας στην Πάρο

Πάντα στο πλευρό σου...

Μετά το τέλος της εκπομπής Happy Day, η Σταματίνα ακολούθησε την ίδια ευχάριστη καλοκαιρινή ρουτίνα που ακολουθεί χρόνια τώρα. Ετοίμασε βαλίτσες και με τα τρία της παιδιά, Νάγια, Μαίρη και Γιάννης και ταξίδεψαν για την Πάρο όπου βρίσκεται το εξοχικό τους και περνούν όλα τα καλοκαίρια τους. Στην παραλία της Μικρής Σάντα δίνει το καθημερινό της ραντεβού με τους φίλους των παιδιών της και τους δικούς της, αφού στο νησί, σταθερά κάνουν διακοπές τα τελευταία χρόνια η συνεργάτης της Τίνα Μεσσαροπούλου και η Μάρα Ζαχαρέα.

https://www.instagram.com/p/Cf3tK_rjFTe

Ο σύζυγος της Θέμης Σοφός συνηθίζει να έρχεται στο νησί τα Σαββατοκύριακα για να είναι μαζί με την οικογένειά του και όταν τελειώνουν στα τέλη Ιουλίου οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις και κλείνει το δικηγορικό του γραφείο, έχει πια όλο το χρόνο για να είναι μαζί του.

https://www.instagram.com/p/CgcElrtjyey

Και αυτές τις στιγμές, η Σταματίνα δεν της αφήνει ανεκμετάλλευτες. Η οικογένεια ενώνεται ξανά και είναι αφορμή και για διακοπές σε άλλα νησιά, όπως η Αστυπάλαια, όπου βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες και τους έχει μαγέψει.

tsimtsili4.jpg

Τσιμτσιλή και Σοφός βρήκαν την ευκαιρία να χαρούν και λίγο ως ζευγάρι αυτές τις στιγμές ξεγνοιασιάς. Βγήκαν λοιπόν για ρομαντικό δείπνο, το οποίο έφερε και την γλυκιά αφιέρωση της Σταματίνας προς τον σύζυγό της: «Πάντα στο πλευρό σου»

tsimtsili3.jpg

Φέτος στις 25 Ιουνίου συμπλήρωσαν 11 χρόνια γάμου αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν είχαν καταφέρει να την γιορτάσουν όπως έπρεπε. Αυτό το ταξίδι ήταν μία πολύ ωραία αφορμή. Για να μείνουν οι δυό τους, αλλά και μαζί με τα παιδιά τους. Για να χαρούν το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής τους, όπως έγραψε και εκείνη στην ανάρτηση της για την επέτειό τους.

https://www.instagram.com/p/CfPYWqtjdiX

Ενώ όταν εκείνος είχε τα γενέθλιά του, συνόψισε σε μία πρότασή της τον θαυμασμό της για εκείνον: «Χρόνια πολλά Θέμη Σοφό. Σύντροφος, συνοδοιπόρος κι ένας υπέροχος μπαμπάς. Σ’ αγαπώ και σε θαυμάζω για όλα όσα είσαι».