Ο Chaser της Μαρίας Μπεκατώρου και η συνεργασία έκπληξη με την Μιρέλλα Παπαοικονόμου

Ο Chaser της Μαρίας Μπεκατώρου και η συνεργασία έκπληξη με την Μιρέλλα Παπαοικονόμου

Ο Πάνος Δημάκης, Chaser και γνωστός ως «γεράκι» του παιχνιδιού «The Chase» με την Μαρία Μπεκατώρου σε έναν διαφορετικό ρόλο. 

Η Μαρία Μπεκατώρου συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το «The Chase», ένα παιχνίδι γνώσεων που ήδη έχει πιστούς οπαδούς. Για αυτό το λόγο, βρίσκεται ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης. Viral έχουν γίνει αρκετές φορές οι 4 Chasers, δηλαδή το Bουνό, η Γυναίκα με τα μαύρα, o Αδέκαστος επιθεωρητής και το Γεράκι. Ο τελευταίος μάλιστα θα συνεργαστεί με κορυφαία σεναριογράφο, σε μία νέα τηλεοπτική σειρά που θα δούμε σε λίγους μήνες στις οθόνες μας.

https://www.instagram.com/p/Ceyhn2AMA0U

Ο Πάνος Δημάκης και η συνεργασία με την σεναριογράφο της «Αναστασίας»

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, είναι όνομα - θρύλος στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Δημιούργησε ως σεναριογράφος στα '90s, τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Από τη σειρά «Γυναίκες», την θρυλική «Αναστασία», το «Λόγω τιμής», το «Απών», τη «Ζωή που δεν έζησα» και την διασκευή στο επίσης εμβληματικό «Το Νησί». Φέτος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση. Αλλά ποια θα είναι η σχέση της με το «The Chase» και την Μαρία Μπεκατώρου; Αυτή και αν είναι έκπληξη.

https://www.instagram.com/p/BwG-ShUBJhg

Το γνωστό γεράκι, ο Chaser Πάνος Δημάκης, θα συνεργαστεί μαζί της για την νέα τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει. Και όχι για απαραίτητα για το ευρύ φάσμα των εγκυκλοπαιδικών του γνώσεων.

https://www.instagram.com/p/CiXkXqjIlKl

Γιατί το «Γεράκι» που έχει σπουδάσει Αγγλική φιλολογία και μιλά 8 γλώσσες, εκτός από μεταφραστής σε λογοτεχνικά κείμενα, είναι και ο ίδιος συγγραφέας. Το βιβλίο του «Δεκαεπτά κλωστές» αναφέρεται σε πραγματική ιστορία, σε ένα έγκλημα που έγινε το 1909 στα Κύθηρα. Αυτό το βιβλίο θα διασκευαστεί σε σενάριο από την Μιρέλλα Παπαοικονόμου και σύντομα θα το δούμε στην μικρή οθόνη.

https://www.instagram.com/p/CNAthkWFKAS

Η πρώτη σκέψης της σεναριογράφου, είναι να μεταδοθεί η σειρά από τηλεοπτική πλατφόρμα και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγες εβδομάδες. Ο Πάνος Δημάκης είχε πάρει αφορμή για το βιβλίο του, από ένα ταξίδι που είχε κάνει στα Κύθηρα και οι ντόπιοι του διηγήθηκαν την ιστορία του εγκλήματος. «Ήταν το έναυσμα να μιλήσω για την ηθική, τη μοίρα, την αδικία, την ύβρη, τη νέμεση και την κάθαρση» όπως λέει ο ίδιος.