Η Ελένη Μενεγάκη πήγε στην Άνδρο και η πόζα - αγκαλιά με τον Μάκη Παντζόπουλο μας κέρδισε

Πατούλια Κατερίνα
Η Ελένη Μενεγάκη πήγε στην Άνδρο και η πόζα - αγκαλιά με τον Μάκη Παντζόπουλο μας κέρδισε

Με μια αφιέρωση από τις Μέλισσες και με τον έρωτα να μην κρύβεται, η Ελένη Μενεγάκη σαλπάρει για την Άνδρο στην αγκαλια΄του Μάκη της.

Στις 29 Οκτωβρίου η Ελένη Μενεγάκη έχει τα γενέθλιά της και λίγο πριν γίνει 53 ετών, η παρουσιάστρια σάλπαρε για το καταφύγιό της, το ξενοδοχείο του αγαπημένου της στην Άνδρο.

Κι όταν έφτασε στο νησί στο οποίο βρήκε την αγάπη στα μάτια του Μάκη πριν από 10 και πλέον χρόνια, η Ελένη έδειξε στις fans της στο Instagram τι θα πει αληθινή αγάπη.

Η πόζα - αγκαλιά

Ποζάροντας στην αγκαλιά του πάντα χαμογελαστού Μάκη και μην κρύβοντας την ευτυχία της, η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Να είσαι εσυ το κύμα
να είμαι αέρας που φυσά
σου υπόσχομαι ταξίδια
ασημένια κ χρυσά», τους στίχους δηλαδή από το τραγούδι Κύμα που τραγουδά ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες.

https://www.instagram.com/p/Cj-2RMdDcO3

Τον τελευταίο καιρό, η Ελένη συνηθίζει τις αυθόρμητες πόζες με τον επιχειρηματία κι αυτή ήταν μια ακόμα τέτοια!


Ένα σχόλιο στην Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον χαρακτήρα του Μάκη Παντζόπουλου

Ο Μάκης είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη:

Βλέπεις ο Μάκης, είναι ο άνθρωπος με το χαμόγελο που δεν φεύγει από τα χείλη του και αυτό είναι ίσως ένα από τα σημεία που έχει αγαπήσει και η Μενεγάκη.

Κι όταν πρόσφατα ο ηθοποιός Γιάννης Νταλιάνης είχε κάνει την εξής ερώτηση στην Ελένη «Αν ερχόταν ένας εξωγήινος και σου έλεγε ότι μπορείς να ζήσεις ακόμη μια ζωή, μια δεύτερη ζωή, θα επέλεγες να είσαι πάλι με τον ίδιο άνθρωπο;», η παρουσιάστρια απάντησε:

«Αν με ρωτάς νομίζω η απάντηση πάνω κάτω την ίδια θα δίναμε όλοι. Αν είσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου, άρα έχεις ζήσει τα πάντα και όχι μόνο την ένταση, το πάθος, τον έρωτα, έχεις αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, έχει μετρηθεί η αγάπη και μέσα σε όλα αυτά αισθάνεσαι τα ίδια συναισθήματα, νομίζω ναι. Θα σου πω κάτι… Κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση.

Στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου υπάρχουν πολλές στιγμές που το λέω, σε πολύ προσωπικές μας στιγμές, αν ξαναγεννηθούμε ποτέ θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί και θα ψάξω να σε βρω. Μου είπες κάτι που εγώ το συζητάω μαζί του».

Σε άλλη της στιγμή στην εκπομπή της η Ελένη είχε πει για τον Μάκη.

«Χαίρομαι να τα ακούω αυτά τα πράγματα, από ζευγάρια που είναι τόσα χρόνια μαζί και συνεχίζουν αυτό το πολύ ωραίο παιχνίδι του μ’ αγαπάς;” και σ’ αγαπώ. Εγώ μέσα στη μέσα, γύρω στις δέκα φορές πρέπει να λέω “Μάκη, μ’ αγαπάς;” και να λέω κιόλας όταν γελάνε τα παιδιά μου εμένα μου αρέσει να το ακούω. Πιστεύω και σε αυτά θα αρέσει γιατί είναι όπως μεγαλώσεις, ό,τι ακούς!», τόνισε η παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/p/CRyIauDrSWy

Στις αρχές του 2011 η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 11 χρόνια ενώ στις 18 Φεβρουαρίου 2023, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας αγαπημένος της θα συμπληρώσουν οκτώ χρόνια γάμου.