Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε ακομπλεξάριστα για τα κιλά και τα κακά σχόλια που λαμβάνει

Πατούλια Κατερίνα
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε ακομπλεξάριστα για τα κιλά και τα κακά σχόλια που λαμβάνει

«Μιας και τα κιλά μου έχουν αποσχολήσει αρκετά τελευταία, δεν έχω πλάνο διατροφής, τα τελευταία τρία χρόνια απολαμβάνω τη ζωή, τρώω κανονικό φαγητό, μαμαδίσιο, με εσάνς junk food. Χωρίς ενοχές και άγχος», εξήγησε αφοπλιστικά η Ηλιάνα.

Πρόσωπο της ημέρας έγινε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, έκανε ένα Q+A όλο νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Νωρίς το πρωί, η συνέντευξη της Ηλιάνας στην οποία αναφερόταν σε εργασιακό μπούλινγκ και σε μια άγνωστη επέμβαση που την έκανε να χάνει και να παίρνει κιλά στη δεύτερη σεζόν του GNTM, προκάλεσε εντύπωση.

«Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης, αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη», είχε πει η Ηλιάνα για να έρθει το Q+A στο Instagram όπου αποκάλυψε πως το χειρουργείο ήταν απαραίτητο για να γίνει καλά και μόνο δύο άνθρωποι ήξεραν την κατάστασή της:

«Γιατί ήταν απαραίτητο για να γίνω καλά. Αυτό που είχα το ξεπέρασα και δεν το αναφέρω πια. Παρόλα αυτά. Η συγκεκριμένη φώτο τραβήχτηκε δύο ημέρες μετά την επέμβαση. Με πολύ πόνο, βουρκωμένα μάτια, πολύ καλό μακιγιάζ και φώτα και ελπίδα ότι μετά από αυτό θα είμαι καλά. Μόνο οι συνεργάτες μου στο καμαρίνι και η Έλενα… Πήγαινα στη θέση μου νωρίτερα για να με βοηθήσουν να καθίσω και έφευγα τελευταία για να μη δει κανείς ότι δεν μπορώ να σηκωθώ. Ήμουν τόσο ευγνώμων για τη δουλειά μου, ήθελα να φαίνομαι πάντα τέλεια», είπε η Ηλιάνα.

Κι όταν οι φανς της ήθελαν να μάθουν πώς αντιδρά στα κακόβουλα σχόλια για το πόσο αδύνατη τάχα δείχνει, εκείνη απάντησε αποστομωτικά:

Επίσης δεν ξέρουμε ποτέ τι έχει περάσει ή περνάει ένας άνθρωπος και πριν μιλήσουμε να βάζουμε πρώτα τον εαυτό μας στη θέση του άλλου. Επίσης, αν η ευτυχία μας και το συναίσθημά μας ορίζονται από τις πράξεις και τα λόγια των άλλων, τότε τους δίνουμε χώρο να ελέγχουν τη ζωή μας. Κι έχουμε μόνο μία, live it with joy and love».

Κι όταν ήρθε ένα σχόλιο που τόνιζε πως η παρουσιάστρια του Love Island δεν ήταν ποτέ τόσο αδύνατη, η Ηλιάνα ξέσπασε:

«Και τι να κάνω να ζυγίζομαι κάθε 2 λεπτά, να μετριέμαι με τη μεζούρα κάθε μέρα, να βγάζω την τέλεια λήψη για να μην φαίνομαι σήμερα πιο αδύνατη ή αύριο πιο παχιά; Να δημιουργήσω ανασφάλειες στον εαυτό μου με όσα ακούω κάθε μέρα; Να μπω στο τρυπάκι να αλλάξω πράγματα γιατί αρέσω στους άλλους αλλιώς; Ή να συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου, να με αγαπώ, να περνάω τέλεια ανεξάρτητα με το τι γίνεται γύρω μας, Λέω να κάνω το τελευταίο, η πνευματική υγεία έρχεται πρώτη.

Μιας και τα κιλά μου έχουν αποσχολήσει αρκετά τελευταία, δεν έχω πλάνο διατροφής, τα τελευταία τρία χρόνια απολαμβάνω τη ζωή, τρώω κανονικό φαγητό, μαμαδίσιο, με εσάνς junk food. Χωρίς ενοχές και άγχος.

«Μήπως η αυλή σου δεν δε βοηθάει όσο νομίζεις», ήταν μία ακόμα από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η Παπαγεωργίου με την ίδια να απαντά:

«Δεν έχω αυλή και δεν θα αποκτήσω ποτέ, έχω δίπλα μου 5 ανθρώπους στο σύνολο που με γνωρίζουν 15 χρόνια με αγαπούν αληθινά, με νοιάζονται και με προσέχουν, στις καλές και στις κακές στιγμές. Οι αυλές όλοι γνωρίζουμε πως στις καλές σου σε ζηλεύουν και περιμένουν στη γωνία τις κακές για να την κάνουν με ελαφρά και μάλιστα επιδεικτικά.

Τέλος, η Ηλιάνα μίλησε και για τη μαμά της:

Το safe place μου είναι πάντα το σπίτι μου στην Πάτρα, όταν δεν νιώθω καλά τρέχω στη μαμά μου.

312585004_635765557951683_2433340060770479763_n.jpg