Η Ελένη Βαΐτσου επιστρέφει στην τηλεόραση και μιλάει για τα χρήματα που της χρωστούν

Η Ελένη Βαΐτσου επιστρέφει στην τηλεόραση και μιλάει για τα χρήματα που της χρωστούν

Η ηθοποιός που αγαπήσαμε στο «Μπρούσκο» μιλάει για κάτι πολύ προσωπικό στη ζωή της.

Την Ελένη Βαΐτσου αγαπήσαμε στη σειρά «Μπρούσκο» του Ant1 και γρήγορα εξελίχθηκε σε μία από τις πιο αγαπημένες γυναίκες ηθοποιούς της χώρας. Έκτοτε, παρακολουθούμε τη ζωή της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και θαυμάζουμε τα ταξίδια που τόσο απολαμβάνει να κάνει.

https://www.instagram.com/p/Cjfpo4WN5ds

Σήμερα, όμως, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη νέα σειρά «Η δική μας οικογένεια», η 36χρονη ηθοποιός επισκέφτηκε την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη ζωή της και αφορά στην καριέρα της.

Η Ελένη Βαΐτσου δεν έχει πληρωθεί για δουλειά που έκανε

Η 48χρονη παρουσιάστρια ρώτησε τη Βαΐτσου αν έχει χάσει ποτέ χρήματα από δουλειά. Η ηθοποιός τότε απάντησε καταφατικά.

«Ναι, έχω χάσει. Από δουλειά που δε με έχουν πληρώσει. Είμαι στο περίμενε», είπε η ηθοποιός χωρίς να αναφέρει ποια δουλειά ήταν αυτή, με τους παρευρισκόμενους να κάνουν σαστισμένοι σχόλια σχετικά με το ότι πρέπει να κινηθεί νομικά.

Στη συνέχεια, η Μαγγίρα τη ρώτησε αν αυτή της η εμπειρία τής δημιούργησε κάποιον φόβο, μία άρνηση να συνεχίσει σε αυτόν τον χώρο μήπως και δεν την πληρώνουν.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο, πολύ ενοχλητικό. Και εγωιστικά να το πάρεις, και να μην έχεις ανάγκη τα συγκεκριμένα χρήματα, και ένα ευρώ να είναι, θα με θυμώσει αν κάποιος δε με σεβαστεί και δε μου το δώσει. Αλλά δεν έχω πει ακόμη να φύγω από τον χώρο για αυτόν τον λόγο», είπε.

Ποια είναι η νέα σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστεί

Όσο για τη σειρά «Η δική μας οικογένεια», η Βαΐτσου θα υποδύεται την Αγγελική Σαμοΐλη. Η Αγγελική είναι όμορφη, έξυπνη, κομψή, μαχητική, χειραφετημένη, 35χρονη δημοσιογράφος που αρθογραφεί σε ένα site έχοντας κυρίως τα κοσμικά αν και η ίδια θα ήθελε να κάνει ρεπορτάζ κοινωνικού περιεχομένου.

Στη γενική περιγραφή της σειράς από το κανάλι OPEN:

«Η δική μας οικογένεια» έχει τα πάντα. Αληθινούς, σύγχρονους ανθρώπους, πραγματικές σχέσεις, αστείες αλλά και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές. Σχέσεις που χτίζονται καθημερινά, μεγαλώνουν, ενισχύονται και γίνονται σημείο αναφοράς. Με αυτούς που ήδη γνωρίζουμε, αλλά και με άλλους που δεν έχουμε συναντήσει ποτέ. Που κάποιες φορές λειτουργούν σε ένα απόλυτα ρεαλιστικό πλαίσιο και άλλοτε ξεφεύγουν σε «σουρεάλ» καταστάσεις.